ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τι λέει το Κτηματολόγιο για την απάτη - μαμούθ τη λογίστριας

«Είναι πάντα στη διάθεση των ανακριτικών αρχών...»

Δεν έχει κληθεί να δώσει κατάθεση για την υπόθεση έκδοσης πλαστογραφημένων εντολών μεταφοράς χρημάτων εκατομμυρίων ευρώ και για κλοπή δεκάδων χιλιάδων ευρώ από όμιλο εταιρειών η οποία έχει λάβει την οδό της δικαιοσύνης στη Λεμεσό, αναφέρει το Τμήμα Κτηματολογίου και Χωρομετρίας, σχολιάζοντας δημοσίευμα. Σημειώνει παράλληλα ότι είναι στη διάθεση των ανακριτικών αρχών.

«Σε σχέση με δημοσίευμα ημερομηνίας 1/7/2020 με τίτλο «Μεταβίβαση ακίνητης περιουσίας σε σύζυγο και γιο ενώ τελούσε υπό κράτηση για την κομπίνα η αρχιλογίστρια», το Τμήμα Κτηματολογίου και Χωρομετρίας (ΤΚΧ) αναφέρει ότι μέχρι σήμερα δεν έχει κληθεί να δώσει κατάθεση για το εν λόγω θέμα», αναφέρεται σε ανακοίνωση του Κτηματολογίου, την οποία μεταδίδει το ΓΤΠ.

Το Τμήμα, προστίθεται, «είναι πάντα στη διάθεση των ανακριτικών αρχών για κατάθεση και παρουσίαση οποιωνδήποτε εγγράφων ζητηθούν».

Γενικά σημειώνεται ότι, «δικαιοπραξίες στο Τμήμα δύνανται να διενεργηθούν χωρίς την φυσική παρουσία, είτε του δικαιοδόχου, είτε του δικαιοπάροχου, νοουμένου ότι θα παρουσιαστεί εκ μέρος τους αντιπρόσωπος εξουσιοδοτημένος με πληρεξούσιο έγγραφο».

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν χθες στο δικαστήριο, κατά τη διάρκεια που η ύποπτη βρισκόταν υπό κράτηση, έγινε μεταβίβαση ακίνητης και κινητής περιουσίας στο γιο και στο σύζυγο της και συγκεκριμένα, τέσσερις κατοικίες στην πόλη και επαρχία Λεμεσού και ένα αυτοκίνητο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση