ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θρήνος για τον Γιώργο - «Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ...»

Ψάχνει μαρτυρίες η Αστυνομία

24news team

Θλίψη σκόρπισε ο θάνατος του 21χρονου Γιώργου Σοφοκλέους, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα σε τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (24/9), στον δρόμο Ζυγίου προς Καλαβασό. 

Σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η κοινότητα Ζυγίου, αναφέρει: «το χωριό μας σήμερα πενθεί ένα από τα καλύτερα μωρά. Στο καλό Γιώργο μου. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή σου και να δίνει κουράγιο στην οικογένεια σου! Σε αγαπάμε πολύ και δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ».

Εκτινάχθηκε από την μοτοσυκλέτα - Ψάχνει μαρτυρίες η Αστυνομία

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικης Διεύθυνσης Λαρνακας, Χάρη Χατζηγιασεμή, «κάτω από συνθήκες που διερευνώνται σε κάποιο σημείο του δρόμου η μεγάλου κυβισμού μοτοσυκλέτα που οδηγούσε παρέκκλινε δεξιά ως προς την πορεία της».

Όπως δήλωσε ο κος. Χατζηγιασεμή, «αρχικά προσέκρουσε σε ανάχωμα εκτός δρόμου, με αποτέλεσμα ο οδηγος να εκτιναχθεί στον αέρα με αποτέλεσμα να καταλήξει σε αυλή παρακείμενης οικία, ενώ η μοτοσυκλέτα συνέχισε την πορεία της αποκόπτωντας αριθμό ακακιών σύρθηκε στην άσφαλτο και ανεφλέγη».

Στην σκηνή «έφτασε ασθενοφόρο το οποίο παρέλαβε τον μοτοσυκλετιστή τον οποίο και μετέφερε στο γενικό νοσοκομείο Λαρνακας όπου οι επι καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του».

Στην σκηνή ανευρέθησαν κομμάτια από προστατευτικό κράνος και εξετάζεται κατά πόσον το θύμα το φορούσε κατά την ώρα της σύγκρουσης, ανέφερε ο κ. Χατζηγιασεμή.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει την αστυνομία στην εξακρίβωση των συνθηκών που έγινε το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα να επικοινωνήσει άμεσα με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στο 1460.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X