ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θλίψη για τον Παναγιώτη Χριστοφή - Καταλείπει σύζυγο και τρία παιδιά

«Ευχόμαστε ο Θεός να τους δώσει δύναμη και κουράγιο»

Θλίψη για το θανατηφόρο εργατικό με θύμα τον 51χρονο Παναγιώτη Χριστοφή από την Λακατάμια, εκφράζει η συντονιστική των εταιρειών λεωφορείων, αναφέροντας πως η σκέψη όλων αυτές τις δύσκολες ώρες είναι μαζί με τους οικείους του.

"Ευχόμαστε ο θεός να τους δώσει δύναμη και κουράγιο" , αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Προστίθεται πως η πολύχρονη εμπειρία στο χώρο των δημοσίων συγκοινωνιών μας έχει διδάξει ότι η προσήλωση στη τήρηση των κανονισμών ασφαλείας, στα πρωτόκολλα των ωρών εργασίας και η συνεχής εκπαίδευση ολόκληρου του προσωπικού είναι εχέγγυα στη προσπάθεια μηδενικών ατυχημάτων και προστασίας της ανθρώπινης ζωής.

"Διαβεβαιώνουμε για μία ακόμη φορά τόσο το αρμόδιο υπουργείο, την αστυνομία και το επιβατικό κοινό ότι θα συνεχίσουμε να εξυπηρετούμε τις δημόσιες συγκοινωνίες του τόπου με υπευθυνότητα και αφοσίωση όπως πράξαμε και την προηγούμενη δεκαετία", προστίθεται.

Θλίψη ΠΕΟ για το εργατικό ατύχημα

Τη μεγάλη της θλίψη για το εργατικό ατύχημα με θύμα οδηγό λεωφορείου της εταιρείας Cyprus Public Transport, εκφράζει η ΣΕΓΔΑΜΕΛΙΝ – ΠΕΟ και ζητά διερεύνηση. Ο άτυχος οδηγός καταλείπει σύζυγο και τρία παιδιά.

`Η απώλεια της ζωής ενός ακόμα εργαζόμενου, στην προσπάθεια του να εξασφαλίσει το μεροκάματο του, για να θρέψει την οικογένεια του, επιβάλει την εγρήγορση όλων των υπευθύνων σε ζητήματα που αφορούν την ορθή εκτίμηση των κινδύνων και τη λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων για την πρόληψη των ατυχημάτων", αναφέρεται.

Η ΠΕΟ σημειώνει πως το συγκεκριμένο ατύχημα συνέβη σε μια εταιρεία που ουσιαστικά ξεκίνησε εργασία πριν 8 μέρες και πως τα γεγονότα που οδήγησαν σε αυτό, εξετάζονται από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

"Θα αναμένουμε το συντομότερο δυνατό τα αποτελέσματα και τα σχετικά πορίσματα που πρέπει να οδηγούν σε διορθωτικά μέτρα. Εκτιμούμε πως πρέπει να εξεταστούν και οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτή τη δυσάρεστη κατάληξη. Δεν είναι πρόθεση μας να επιρρίψουμε ευθύνες, όμως το περιστατικό αυτό πρέπει να διερευνηθεί σε βάθος. Πρέπει να εξεταστούν μεταξύ άλλων τα ωράρια των οδηγών, η πίεση και το άγχος που αυτά δημιουργούν, η εκπαίδευση που πρέπει να τυγχάνουν οι οδηγοί, ακόμα και η καταλληλότητα των λεωφορείων, ανεξάρτητα αν αυτά είναι καινούργια", αναφέρεται.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X