ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θλίψη για τον γιατρό που «έσβησε» σε μαραθώνιο

Τι κατέδειξε η νεκροτομή που διενεργήθηκε επί της σορού του

24news team

Θλίψη σε Κύπρο και Ελλάδα προκάλεσε η είδηση θανάτου του 63χρονου γιατρού, Σταύρου Παπαβέργη, ο οποίος έφυγε ξαφνικά την Κυριακή (11/02) κατά τη διάρκεια συμμετοχής του σε αγώνα δρόμου που διεξήχθη στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 63χρονος ενδοκρινολόγος έχασε τις αισθήσεις του κατά τη διάρκεια του μαραθωνίου και στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο για τη διακομιδή του στο νοσοκομείο, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του. Η νεκροτομή επί της σορού του διενεργήθηκε τη Δευτέρα (12/02) και από αυτήν λήφθηκαν δείγματα για ιστοπαθολογικές εξετάσεις.

Ο άτυχος γιατρός εργαζόταν τα τελευταία χρόνια στην Κύπρο και στο Ιατρικό Κέντρο «Απόστολος Λουκάς». «Ο Σταύρος στήριξε και φρόντισε χιλιάδες ασθενείς στη διάρκεια της μακρόχρονης ιατρικης του πορείας και οι προσευχές όλων αυτών όπως και οι δικές μας θα τον συνοδεύουν στον ουρανό, στην γειτονιά των αγγέλων. Το καλύτερο μνημόσυνο για τον κεκοιμημένο Σταύρο είναι να είμαστε ενωμένοι και να συνεχίσουμε με περισσότερο ζήλο το κοινό μας όραμα για ανθρώπινη φροντίδα υγείας στους συμπολίτες μας», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του Ιατρικού Κέντρου.

Αυτούσια η ανακοίνωση

Αγαπημένη οικογένεια του ΙΚΑΛ, με πόνο ψυχής θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο σεβαστός και καλός συνάδελφος Σταύρος Παπαβεργής δεν ειναι πλέον μαζί μας, λόγω του αδόκητου, αιφνίδιου θανάτου τους στις 11/02/2024.

Ο Σταύρος στήριξε και φρόντισε χιλιάδες ασθενεις στη διάρκεια της μακρόχρονης ιατρικης του πορείας και οι προσευχές όλων αυτών όπως και οι δικές μας θα τον συνοδεύουν στον ουρανό, στην γειτονιά των αγγέλων. Το καλύτερο μνημόσυνο για τον κεκοιμημένο Σταύρο είναι να είμαστε ενωμένοι και να συνεχίσουμε με περισσότερο ζήλο το κοινό μας όραμα για ανθρώπινη φροντίδα υγείας στους συμπολίτες μας.

Ας προσευχηθεί ο καθένας όπως γνωρίζει για την ανάπαυση της ψυχής του. Καλό παράδεισο και καλή αντάμωση φίλε Σταύρο!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση