ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θλίψη για την Σοφία Παπαδοπούλου: «Ήσουν η ελπίδα...»

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 21 ετών

24news team

Θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου της 21χρονης Σοφίας Παπαδοπούλου, η οποία έφυγε από τη ζωή τη Τετάρτη (20/9), μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο. Σε ανακοίνωση του το Πανεπιστήμιο Κύπρου αναφέρει: «Η Σοφία ήταν ένα αξιοθαύμαστο, ευχάριστο και κοινωνικό άτομο. Την χαρακτήριζε το ήθος, το γλυκό της χαμόγελο και η απέραντη αισιοδοξία της για τη ζωή».

Αυτούσια η ανακοίνωση

Με βαθιά θλίψη το Πανεπιστήμιο Κύπρου και το Τμήμα Χημείας ανακοινώνουν την απώλεια της τεταρτοετούς φοιτήτριας του προπτυχιακού προγράμματος Χημείας, Σοφίας Παπαδοπούλου, που απεβίωσε την Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2023 σε ηλικία 21 ετών, μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο.

Η Σοφία ήταν ένα αξιοθαύμαστο, ευχάριστο και κοινωνικό άτομο. Την χαρακτήριζε το ήθος, το γλυκό της χαμόγελο και η απέραντη αισιοδοξία της για τη ζωή. Πάρα της δυσκολίες που αντιμετώπιζε, η αγάπη της για τη Χημεία, η αφοσίωσή της, η εργατικότητά της και ο πρόσχαρος χαρακτήρας της την έκαναν μια ξεχωριστή παρουσία, που οι καθηγητές και οι συμφοιτητές της θα θυμούνται πάντα με ένα χαμόγελο στα χείλη.

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου και το Τμήμα Χημείας εκφράζουν στα μέλη της οικογένειάς της, στους συγγενείς και στους φίλους της τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια.

Η κηδεία θα τελεστεί το Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου στις 10:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά Αιτωλού και η ταφή στο κοιμητήριο της Σφαλαγγιώτισσας.

Εξάλλου σε ανάρτηση ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Γονέων και Φίλων Παιδοογκολογικής Μονάδας σημειώνει: «Καλό ταξίδι στο φως, Σοφία μας, κορίτσι μας αγαπημένο. Ήσουν για όλους μας μια μεγάλη αγωνίστρια που έδωσε τη μάχη τόσο πολύ, τόσο γενναία, τόσο δυνατά... Ήσουν η ελπίδα και η αισιοδοξία, η δοτικότητα, το καθαρό βλέμμα και το χαμόγελο ανάμεσα στα παιδιά όλα που πολέμουσαν και στεκόσουν στο πλάι τους... Σε αγαπήσαμε πολύ, Σοφάκι μας, και η θλίψη μας είναι απέραντη... Η κηδεία θα τελεστεί το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου στις 10:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά Αιτωλού και η ταφή στο κοιμητήριο της Σφαλαγγιώτισσας. Όσοι επιθυμούν μπορούν να φορέσουν άσπρα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση