ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θετικό κρούσμα στο γυμναστήριο της Μαρίνας Λεμεσού - «Είμαστε σε θέση να σας επιβεβαιώσουμε ότι...»

Η ανακοίνωση της εταιρείας

Υπάλληλος του γυμναστηρίου Sanctum Spa & Fitness, στη Μαρίνα Λεμεσού, βρέθηκε θετικός σε κορωνοϊό. Η εταιρεία, μέσω ανακοίνωσής της, ενημέρωσε τους πελάτες της. 

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η εταιρεία, ακολούθησε όλες τις σχετικές οδηγίες και τα πρωτόκολλα του Υπουργείο Υγείας μετά τον εντοπισμό θετικού κρούσματος.

Η ανακοίνωση

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, κατά τη συνήθη διαδικασία ελέγχου υγείας των υπαλλήλων του γυμναστηρίου, διαπιστώθηκε σύμπτωμα ενός υπαλλήλου, που υποβλήθηκε σε εργαστηριακές αναλύσεις και εντοπίστηκε ως θετικό στην νόσο COVID-19.

Ενημερώνουμε πως το προσωπικό του Sanctum Spa & Fitness έχει διενεργήσει εργαστηριακό έλεγχο και τα αποτελέσματα είναι αρνητικά στο σύνολό τους. Η εταιρεία μας σε συνεννόηση με τις Υγειονομικές Υπηρεσίες έχει προχωρήσει άμεσα σε απολύμανση των υποστατικών της, καθώς συνεχίζει με την ίδια αυστηρότητα την τήρηση των κανόνων υγιεινής.

«Είμαστε σε θέση να σας επιβεβαιώσουμε ότι ακολουθούμε όλες τις σχετικές οδηγίες και τα πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας, με σημαντικότερο γνώμονα την ασφάλεια και τη δημόσια υγεία. Το Sanctum Spa & Fitness θα είναι σε θέση να σας εξυπηρετήσει ξανά από αύριο (14/7/2020) με απόλυτη συνέπεια και σεβασμό στον καθένα.

Με βασικότερο κριτήριο την ασφάλεια και την υγεία του προσωπικού και των μελών του, η εταιρεία εφαρμόζει όλους τους κανόνες υγιεινής και απολύμανσης καθώς και τις διαδικασίες ελέγχου των υπαλλήλων και των μελών σε καθημερινή βάση, εναρμονισμένη με τις οδηγίες των αρχών.

Ως αποτέλεσμα, το εν λόγω επιβεβαιωμένο κρούσμα, έχει τεθεί άμεσα σε κατ’ οίκον περιορισμό είναι καλά στην υγεία και ακολουθεί τις σχετικές οδηγίες από τους ιατρούς».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X