ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Θαύμα με τον Αγ. Νεκτάριο σε τροχαίο στον δρόμο Λεμεσού - Πλατρών»

Το άγνωστο πρόσωπο με πολιτική περιβολή, με άσπρα γένια και μαλλιά

24news team

Για την εμφάνιση του Αγίου Νεκταρίου σε γυναίκα η οποία ενεπλάκη τις προηγούμενες ημέρες σε τροχαίο ατύχημα στον δρόμο Λεμεσού-Πλατρών, κάνει λόγο ανάρτηση που έγινε από την σελίδα του Ιερού Ναού Αγίου Νεκταρίου στη Λεμεσό, στο Facebook.

Όπως αναφέρεται στην ανάρτηση, η οδηγός συγκρούστηκε σφοδρά με στρατιωτικό φορτηγό και σύμφωνα με την προσωπική της μαρτυρία, όταν σταμάτησαν την προσέγγισε ένας άνθρωπος με πολιτική περιβολή, με άσπρα γένια και μαλλιά. Αυτός ο άνθρωπος της άνοιξε την πόρτα και της προσέφερε ένα ποτήρι νερό. Στην συνέχεια όμως εξαφανίστηκε, ενώ κανένας άλλος παρευρισκόμενος δεν τον είδε.

Η ίδια μάλιστα, περιέγραψε στον ιερέα του ναού ότι, η νοσοκόμα του ασθενοφόρου διερωτήθηκε πώς ήταν δυνατόν να μην τραυματιστεί μετά από τέτοια σύγκρουση, ενώ η οδηγός της μίλησε για τον άγνωστο άνδρα. Η νοσοκόμα, της έδειξε τον Άγιο Νεκτάριο και η κοπέλα τον αναγνώρισε, ενώ υπέστη σοκ.

Το βράδυ μετά το τροχαίο, σύμφωνα πάντα με την προσωπική μαρτυρία της οδηγού, όπως αυτή καταγράφεται στην ανάρτηση, είδε στον ύπνο της μια εκκλησία και άκουσε μια φωνή να της λέει: «Να έρθεις στην εκκλησία μου να ανάψεις κερί».

Στην ανάρτηση αναφέρεται: «Η κοπέλα δεν ήρθε ποτέ προηγουμένως και ούτε ήξερε που ήταν η εκκλησία μας. Μάλιστα την περασμένη Κυριακή για να έλθει στο ναό, ακολουθούσε άλλο αυτοκίνητο που την καθοδηγούσε. Όταν είδε την εκκλησία έπαθε ακόμη ένα σοκ γιατί ήταν η εκκλησία που είδε στον ύπνο της!».

«Θαύματα του Αγίου Νεκταρίου γίνονται καθημερινά πάμπολλα. Κάποια έρχονται εις γνώση μας, κάποια όχι. Το πιο πάνω το ανάρτησα γιατί όπως σας έγραψα στην αρχή έχει ήδη γίνει γνωστό και κυκλοφορεί ευρέως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όσον αφορά το γιατί επενέβη ο Άγιος στη συγκεκριμένη περίπτωση και όχι κάπου αλλού, αυτό εμείς δεν το γνωρίζουμε. Γνωρίζει όμως Κύριος ο Θεός μας!» καταλήγει η ανάρτηση, την οποία υπογράφει ο πάτερ Κωνσταντίνος.

Πάντως, αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Άγιος Νεκτάριος θεωρείται ως ο θαυματουργός Άγιος της Ορθόδοξης Χριστιανικής Εκκλησίας και η μνήμη του τιμάται στις 9 Νοεμβρίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24news team

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση