ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θάνατος 28χρονης: Στον Γενικό Εισαγγελέα το πόρισμα Σπηλιοπούλου

Παραδίδεται σήμερα

ΚΥΠΕ

Παραδίδεται σήμερα Παρασκευή το πόρισμα της νεκροτομής που διενήργησε η Χαρά Σπηλιοπούλου, Καθηγήτρια Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας της Ιατρικής Σχολής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου, επί της σορού της 28χρονης που βρήκε τον θάνατο στην περιοχή της Πέτρας του Ρωμιού.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, «έχει παραληφθεί μέρος των αναμενόμενων αποτελεσμάτων επιστημονικών εξετάσεων, καθώς και το πόρισμα της ιατροδικαστού Χ. Σπηλιοπούλου, το περιεχόμενο των οποίων δεν είναι ανακοινώσιμο».

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, συνέχισε ο κ. Νικολάου, σήμερα Παρασκευή, ο φάκελος της υπόθεσης θα τεθεί ενώπιον του Γ. Εισαγγελέα για μελέτη και λήψη οδηγιών για τον παραπέρα χειρισμό της. H κ. Σπηλιοπούλου κλήθηκε από τη Νομική Υπηρεσία να διενεργήσει δεύτερη νεκροτομή στη σορό της 28χρονης που εντοπίσθηκε νεκρή το πρωί του Σαββάτου 11 Μαρτίου σε παραλία της Πέτρας του Ρωμιού.

Στις 15 Μαρτίου η Χ. Σπηλιοπούλου διενήργησε αυτοψία στη σκηνή και ακολούθως νεκροτομή, στην παρουσία των δύο κυβερνητικών ιατροδικαστών, Αγγελικής Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου και του Μάριου Ματσάκη εκ μέρους του υπόπτου. Σημειώνεται πως το διάταγμα προσωποκράτησης του 31χρονου υπόπτου έχει ανανεωθεί για άλλες τρεις ημέρες και εκπνέει σήμερα Παρασκευή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X