ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θάνατος 20χρονου Κύπριου Εύελπις – Η ανακοίνωση του ΥΠΑΜ

Βαθιά θλίψη εκφράζει ο Πρόεδρος για τον θάνατο Κύπριου Εύελπι

Ανακοινώσεις

Τη ζωή του έχασε 20χρονος Εύελπις από τη Λευκωσία κατά τη θερινή εκπαίδευση της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων (ΣΣΕ), στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ανορθόδοξου Πολέμου (ΚΕΑΠ), στη Ρεντίνα. Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΥΠΑΜ, τα αίτια του συμβάντος διερευνώνται από τις αρμόδιες Αρχές της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Η ανακοίνωση του Υπουργείου

Κατά τις πρώτες ώρες, σήμερα Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2023, στο πλαίσιο της θερινής εκπαίδευσης της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων (ΣΣΕ), στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ανορθόδοξου Πολέμου (ΚΕΑΠ), στη Ρεντίνα, δευτεροετής Εύελπις από τη Λευκωσία έχασε τις αισθήσεις του, κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής δραστηριότητας.

Του παρασχέθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες και διακομίσθηκε στο Κ.Υ Νέας Μαδύτου, όπου, δυστυχώς, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τα αίτια του συμβάντος διερευνώνται από τις αρμόδιες Αρχές της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Ο Υπουργός Άμυνας και ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς επικοινώνησαν με την οικογένεια και εξέφρασαν τα ειλικρινή συλλυπητήρια της Πολιτείας.

Η Κυπριακή Δημοκρατία θα είναι αρωγός των οικείων του όπου απαιτηθεί.

Βαθιά θλίψη εκφράζει ο Πρόεδρος για τον θάνατο Κύπριου Εύελπι

Βαθιά θλίψη για την απώλεια Κύπριου δευτεροετή Εύελπι στην Ελλάδα εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημορκατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης

"Εκφράζω τη βαθιά μου θλίψη για την απώλεια του δευτεροετή Εύελπι, που κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής δραστηριότητας στη Ρεντίνα έχασε τις αισθήσεις του και δυστυχώς κατέληξε. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του", ανέφερε ο κ. Χριστοδουλίδης σε ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση