ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θανατηφόρο Λεμεσού - Χειροπέδες σε δύο για τα όσα προηγήθηκαν στην μπυραρία

Τι διερευνά η Αστυνομία

24news team

Εντατικές είναι οι έρευνες των Αρχών στην υπόθεση του θανατηφόρου τροχαίου που σημειώθηκε γύρω στις 3:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου (30/9) στη Λεμεσό, με θύμα 29χρονο Σέρβο, ο οποίος παρασύρθηκε από όχημα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο άτυχος άνδρας προσπαθούσε να διασχίσει την οδό Γεωργίου Α’ με ανατολική κατεύθυνση όταν χτυπήθηκε από όχημα που οδηγούσε επίσης 29χρονος. Ο πεζός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού εκεί όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Όπως δήλωσε από το σημείο του δυστυχήματος ο Υπεύθυνος της Τροχαίας Λεμεσού, Μάριος Χαραλάμπους, ο οδηγός, «σε κάποιο σημείο του δρόμου μεταξύ των συμβόλων, Περβόλας και Αριάδνη, χτύπησε και παρέσυρε τον 29χρονο Σέρβο πεζό, για αρκετά μέτρα».

Από την πρώτη στιγμή μαρτυρία ανάφερε πως ο 29χρονος βρισκόταν σε μπυραρία εκεί όπου φαίνεται να διαπληκτίστηκε με άλλα πρόσωπα και ακολούθως να αποχώρησε βγαίνοντας στον δρόμο. Ως προς αυτό οι ανακριτές της υπόθεσης αφού εξέτασαν τεκμήρια, μαρτυρίες και κλειστά κυκλώματα προχώρησαν στην σύλληψη δύο προσώπων τα οποία αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διαταγμάτων προσωποκράτησης.

Η Αστυνομία διερευνά πέραν του θανατηφόρου τροχαίου και υπόθεση ανθρωποκτονίας και πρόκλησης θανάτου λόγω αλόγιστης και επικίνδυνης πράξης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση