ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θανατηφόρο: Μαρτυρία για το πώς βρέθηκε μόνη στον αυτοκινητόδρομο η 52χρονη

Η πληροφορία που διερευνά η Αστυνομία

24news team

Φρικτό θάνατο βρήκε 52χρονη γυναίκα από τη Βουλγαρία, όταν το βράδυ του Σαββάτου (5/6), παρασύρθηκε από όχημα στον αυτοκινητόδρομο, ενώ η ίδια κινείτο πεζή.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 52χρονη φέρεται να περπατούσε εντός του αυτοκινητόδρομου, δηλαδή, στις λωρίδες κυκλοφορίας, προτού παρασυρθεί από όχημα. Οι Αρχές διερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε στο σημείο και πώς συνέβη η τραγωδία.

Στο πλαίσιο διερεύνησης των πιο πάνω, προέκυψε μαρτυρία την οποία εξετάζουν οι Αρχές. Συγκεκριμένα, η εν λόγω μαρτυρία, σύμφωνα με πληροφορίες του 24news, αναφέρει ότι η 52χρονη προτού βρεθεί στο σημείο επέβαινε σε όχημα με άλλα πρόσωπα, και για κάποιο λόγο η θανούσα αποβιβάστηκε από αυτό σε κάποιο σημείο του αυτοκινητόδρομου και τότε ξεκίνησε να κινείται πεζή. 

Θυμίζουμε ότι  η 52χρονη γύρω στις 9:20 το βράδυ του Σαββάτου (5/6), περπατούσε εντός του αυτοκινητόδρομου με κατεύθυνση από το αεροδρόμιο Λάρνακας προς τον Κυκλικό Κόμβο Καλού Χωριού, παρά την έξοδο Δρομολαξιάς. Ακολούθως, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε 65χρονος και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά της.

Ο 65χρονος υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοόλης με μηδενική ένδειξη και σε νάρκοτεστ με αρνητικό αποτέλεσμα.

Σημειώνεται ότι τα ακριβή αίτια του θανάτου της γυναίκας, αναμένεται να διαφανούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Τροχαία Λάρνακας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση