ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η τελευταία εκδρομή του άτυχου Σάββα (vid)

Τι έδειξε η νεκροτομή - Μοιραία η εξόρμηση με τις μοτοσυκλέτες

Η νέα τραγωδία που σημειώθηκε στην άσφαλτο έντυσε άλλη μία οικογένεια στα μαύρα.

Ο Σάββας Κωνσταντίνου 40 ετών από τη Ξυλοτύμπου άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

Ο άτυχος 40χρονος καταλείπει σύζυγο και δύο ανήλικα παιδιά ενώ υπηρετούσε ως αστυνομικός στις Βρετανικές Βάσεις.

Το θανατηφόρο τροχαίο συνέβη λίγο μετά τις 8, το βράδυ της Δευτέρας 19/8, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 40χρονος στον υπεραστικό δρόμο Παλαιχωρίου – Αγρού, με κατεύθυνση τον Αγρό, ανατράπηκε με αποτέλεσμα να κτυπήσει σε κιγκλίδωμα του δρόμου όπου και ακινητοποιήθηκε.

Από το δυστύχημα ο 40χρονος τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε το θάνατό του.

Διενεργήθηκε η νεκροτομή επί της σορού του άτυχου Σάββα Κωνσταντίνου

Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής, που διενεργήθηκε από τον ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλαμπους, ο 40χρονος έχασε την ζωή του από πολυτραυματισμό συνεπεία τροχαίου.

Δηλώσεις Υπεύθυνου Τροχαίας Λευκωσίας 

Σε δηλώσεις του ο Υπεύθυνος της Τροχαίας Λευκωσίας, Στέλιος Παναγίδης, ανέφερε πως ο άτυχος Σάββας, οδηγούσε τη μεγάλη κυβισμού μοτοσικλέτα του στο δρόμο Παλαιχωρίου-Αγρού, με κατεύθυνση τον Αγρό.

Όπως ανέφερε ο κύριος Παναγίδης σε ένα σημείο του δρόμου, 3 περίπου χιλιόμετρα έξω από το χωρίο Παλαιχώρι, σε μία δεξιά στροφή, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του, με αποτέλεσμα αυτή να συρθεί στην άσφαλτο και ο άτυχος Σάββας να φύγει από αυτήν και να χτυπήσει σε σιδερένιο κιγκλίδωμα που υπήρχε στο δρόμο.

Ο υπεύθυνος της Τροχαίας σημείωσε πως 40χρονος έφερε προστατευτικό κράνος.

Σύμφωνα με τον κύριο Παναγίδη ο 40χρονος Σάββας βρισκόταν με φίλους του με κατεύθυνση το χωρίο του Αγρού, πιθανόν για εκδρομή.

Η Αστυνομία αναζητεί μαρτυρία για το τραγικό συμβάν που θα βοηθήσει στις έρευνες.

«Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες πρόκλησης του δυστυχήματος να επικοινωνήσει με την Τροχαία Λευκωσίας, ή τη Γραμμή του Πολίτη 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό».

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X