ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θανατηφόρο Πάφου: Κατέβηκε, έπιασε το κεφάλι του και... εξαφανίστηκε

Ψάχνει μαρτυρίες η Αστυνομία

24news team

Μαρτυρία από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης της περιοχής κατέχουν οι Αρχές σχετικά με το θανατηφόρο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (19/12) στην Πάφο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του 24news, από το κλειστό κύκλωμα φαίνεται ότι το όχημα, το οποίο παρέσυρε την άτυχη Ανδρούλα Παπαχριστοφόρου, είναι χρώματος άσπρου ενώ σύμφωνα με το υλικό ο οδηγός κατέβηκε από το όχημα μόλις αντιλήφθηκε ότι παρέσυρε την 60χρονη, έπιασε με τα χέρια το κεφάλι του και αφού εισήλθε εντός του οχήματος έκανε όπισθεν για να απεγκλωβιστεί η γυναίκα από το όχημα και ακολούθως τράπηκε σε φυγή.

Από εξετάσεις που έγιναν στην περιοχή πιθανόν να πρόκειται για αυτοκίνητο μάρκας BMW, παλιού μοντέλου, δίπορτο.

Η Τροχαία Πάφου ζητά μαρτυρίες για το θανατηφόρο που θα βοηθήσουν την υπόθεση ενώ καλεί οποιονδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε σε σχέση με τις συνθήκες του δυστυχήματος, να επικοινωνήσει με την Τροχαία Πάφου, στο τηλέφωνο 26-806101 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με την Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Την άφησε αβοήθητη 

Το τροχαίο συνέβη γύρω στις 21:15 το βράδυ της Κυριακής (19/12), στην οδό Πριάμου στην Πάφο, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, αυτοκίνητο που οδηγούσε άγνωστος, παρέσυρε και τραυμάτισε την Παπαχριστοφόρου, η οποία βρισκόταν στον δρόμο πεζή.

Μετά το τροχαίο, ο οδηγός εγκατέλειψε τη σκηνή, αφήνοντας την 60χρονη αβοήθητη.

Η 60χρονη μεταφέρθηκε, με ασθενοφόρο, στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου γύρω στις 23:30μ.μ. υπέκυψε στα τραύματά της.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X