ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θα μας «κάψει» και σήμερα - Στα ύψη ο υδράργυρος

Πρόγνωση από το Τμήμα Μετεωρολογίας

Θερµή αέρια µάζα επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τις απογευµατινές ώρες θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί, ασθενείς 3 µποφόρ για να καταστούν µέχρι το απόγευµα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί,ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ και παροδικά στα νότια παράλια, µέχρι ισχυροί 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη.

Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 42 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 35 βαθµούς στα ανατολικά και τα νότια παράλια και γύρω στους 33 βαθµούς στα δυτικά, τα βόρεια παράλια και τα ψηλότερα ορεινά.Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τις αυγινές ώρες πιθανό να σχηµατιστούν τοπικάαραιή οµίχλη και χαµηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί καιστα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 µποφόρ.

Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 23 βαθµούς στο εσωτερικό και ταπαράλια και στους 21 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.Την Κυριακή, τη ∆ευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά τις απογευµατινές ώρες θα αναπτύσσονται αυξηµένες νεφώσεις, που πιθανό να δώσουν µεµονωµένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόµενο καταιγίδας, κυρίως στα ορεινά.Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά πτώση αλλά θα παραµείνει λίγο πάνω από τους κλιµατικούς µέσους όρους

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X