ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τετραπλό θανατηφόρο: Νέα στοιχεία «καίνε» τον 44χρονο

Η ταχύτητα που οδηγούσε

24news team

Νέα στοιχεία «καίνε» τον 44χρονο οδηγό του διπλοκάμπινου οχήματος που ενεπλάκη στο τετραπλό θανατηφόρο που σημειώθηκε στον δρόμο Λεμεσού-Πλατρών, λίγο μετά την έλευση του καινούργιου έτους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 44χρονος, οδηγούσε πάνω από το όριο ταχύτητας, κάτι που επιβεβαίωσε στην ιστοσελίδα μας ο εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομικής δύναμης, Χρίστος Ανδρέου.

«Ο 44χρονος οδηγούσε γύρω στα 100km/h», σημείωσε ο κος. Ανδρέου, συμπληρώνοντας πως στο κατηγορητήριο θα προστεθεί ακόμη μία κατηγορία εναντίον του 44χρονου, αυτή της οδήγησης με αυξημένη ταχύτητα ικανή να προκαλέσει ζημιά ή σωματική βλάβη.

Ο 44χρονος, που θα παρουσιαστεί στις 22 Φεβρουαρίου, ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λεμεσού, βρίσκεται ακόμη αντιμέτωπος με κατηγορίες που αφορούν ανθρωποκτονία, πρόκληση θανάτου λόγω αλόγιστης, απερίσκεπτης ή επικίνδυνης πράξης και κατηγορίες για παραβίαση σηματοδότη.

Θυμίζουμε πως, από τη σφοδρή οδική σύγκρουση, που σημειώθηκε σε φωτοελεγχόμενη διασταύρωση, παρά τα Πολεμίδια, βρήκαν τραγικό θάνατο η 27χρονη Ευανθία Γεωργίου, ο 17χρονος αδελφός της, Νικόλας Γεωργίου, ο παππούς και η γιαγιά τους, Νικόλας Ζαβρού και Ευανθία Γεωργίου, 72 και 74 ετών αντίστοιχα.

Τα ευρήματα της νεκροτομής

Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής, ο θάνατος του 17χρονου Νικόλα Γεωργίου προήλθε από διατομή θωρακικής αορτής. Όσον αφορά τα άλλα τρία θύματα η νεκροτομή κατέδειξε πως ο θάνατός τους προήλθε από πολυτραυματισμό.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση