ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τεράστια ποσότητα κάνναβης στη Λεμεσό - Στο κελί οι 2 απο τους 6

Πώς τους εντόπισε η ΥΚΑΝ

Μεγάλη επιχείρηση στήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (18/3) από την Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών, σε συνεργασία με την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων, μετά τον εντοπισμό τεράστιας ποσότητας κάνναβης.

Δεν έφεραν ένσταση στην κράτηση τους για περίοδο 8 ημερών οι δικηγόροι των δυο υπόπτων, 39 και 48 χρόνων, που συνελήφθησαν χθες βράδυ για τα 104 κιλά ναρκωτικά που εντοπίστηκαν σε εμπορευματοκιβώτιο, στον Ύψωνα.

Οι άλλοι τέσσερις ύποπτοι που συνελήφθησαν επ` αυτοφώρω από την αστυνομία των ΒΒ, θα οδηγηθούν στο δικαστήριο των Βάσεων μετά το μεσημέρι.

Νωρίτερα 

Σύμφωνα με την Αστυνομία στο πλαίσιο αξιολόγησης πληροφοριών που εξασφάλισε η ΥΚΑΝ, σχετικά με παράνομη εισαγωγή εμπορευματοκιβωτίου που πιθανό να περιείχε ναρκωτικά, μέλη της Υπηρεσίας έθεσαν υπό διακριτική παρακολούθηση εμπορευματοκιβώτια, χώρους και πρόσωπα.


Αλλαγή ώρας - Πότε θα γυρίσουμε τα ρολόγια μας μία ώρα μπροστά;


Κατά τη διάρκεια της παρακολούθησης διαπιστώθηκε ότι συγκεκριμένο εμπορευματοκιβώτιο μεταφέρθηκε σε περιοχή της επαρχίας Λεμεσού, που ελέγχεται από την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων.

Με τη συνδρομή μελών της Αστυνομίας των Βρετανικών Βάσεων, μέλη της ΥΚΑΝ επέδραμαν χθες το απόγευμα στο χώρο που βρισκόταν το εμπορευματοκιβώτιο όπου κατά την προκαταρτική έρευνα που έγινε, εντοπίστηκαν σε ειδικά κατασκευασμένα κιβώτια, πέραν των 350 συσκευασιών που περιείχαν κάνναβη, βάρους 100 κιλών περίπου.

Για την υπόθεση, συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω από την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων τέσσερα πρόσωπα ηλικίας 49, 42, 36 και 30 χρόνων. Συνελήφθησαν επίσης από την ΥΚΑΝ άλλα δύο πρόσωπα ηλικίας 39 και 48 χρόνων.

Από τα έξι άτομα τα οποία συνελήφθησαν οι τρεις εξ αυτών είναι Ελληνοκύπριοι.

Οι έρευνες και εξετάσεις είναι σε εξέλιξη από την ΥΚΑΝ σε συνεργασία με την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση