ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τελικά προκαλούν παρενέργειες τα εμβόλια; (vid)

Χρονοβόρες οι αγωγές

24news team

Αρκετοί πολίτες προσφεύγουν κατά των φαρμακευτικών εταιρειών, διότι θεωρούν ότι διάφορες παθήσεις που προέκυψαν είναι λόγω των παρενεργειών από τα εμβόλια.

Ο Δρ Πέτρος Καραγιάννης μίλησε στο «ΣΙΓΜΑ» και στην εκπομπή "Μεσημέρι και Κάτι", για το αν όντως υπάρχει πιθανότητα να υπάρξουν παρενέργειες έπειτα από 2-3 χρόνια, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «συνήθως αυτές οι παρενέργειες εκδηλώνονται 2-3 μήνες μετά τον εμβολιασμό».

Αναφέρει επίσης ότι: «θα ερχόταν η ώρα της προσφυγής. Γνωρίζουμε ότι κάποια άτομα αντέδρασαν ιδιαίτερα έντονα στα εμβόλια. Να λάβουμε υπόψη ότι τα εμβόλια περιέχουν μία μόνο από τις πρωτεΐνες του ιού, την ακίδα που χρησιμοποιεί ο ιός για να ξεκλειδώσει όλα τα εμπόδια και να μπει στο κύτταρο, η οποία βρίσκεται και στον ολοκληρωμένο ιό.

Επομένως πρέπει να δούμε κατά πόσο εάν είχαν εκτεθεί στον ιό αυτά τα άτομα θα ανέπτυσσαν τις ίδιες παρενέργειες, δηλαδή αν θα ήταν μέρος αυτού το μεγάλου ποσοστού ασθενών που παρουσιάζουν αυτό που ονομάζουμε long covid».

Ωστόσο διευκρινίζει ότι πρέπει να αποδειχθεί πέραν πάσης αμφιβολίας ότι για τις παρενέργειες που μπορεί να είχε κάποιος ευθύνονται τα εμβόλια.

Χρονοβόρες οι αγωγές

Σε άλλο σημείο των δηλώσεών του ο Δρ Καραγιάννης τονίζει ότι οι δικαστικές αγωγές αυτές είναι εξαντλητικά χρονοβόρες και στο τέλος μπορεί να μην αποδώσουν το αναμενόμενο αποτέλεσμα όσον αφορά τον ενάγοντα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση