ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τελευταία πράξη του δράματος - Κηδεύεται η 24χρονη Ραφαέλλα

Στην τελευταία της κατοικία οδηγείται η νεαρή

Κηδεύεται στις 14:00 το μεσημέρι της Τετάρτης (22/1) από τον Ιερό Ναό Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στο Αυγόρου, η Ραφαέλλα Παττίχη.

Η 24χρονη από το Αυγόρου, έχασε τη ζωής της σε θανατηφόρο τροχαίο που συνέβη γύρω 4:20 το απόγευμα της Τρίτης (21/1) στο δρόμο Αυγόρου – Λιοπετρίου.

Στις 10:30 το πρωί της Τετάρτης (22/1) αναμένεται να διενεργηθεί η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της άτυχης νεαρής, από τον Ιατροδικαστή, Σοφοκλή Σοφοκλέους.


Μαρτυρία για το φοβερό τροχαίο – Συγκινούν οι μαθητές της Ραφαέλλας (pics)


Θυμίζουμε ότι η άτυχη κοπέλα οδηγούσε το αυτοκίνητό της με κατεύθυνση από Αυγόρου προς Λιοπέτρι όπου σε κάποιο σημείο του δρόμου, έχασε τον έλεγχο του, παρεξέκκλινε της πορείας και ανατράπηκε σε χωράφι.

Η Ραφαέλλα εγκλωβίστηκε στα συντρίμια του αυτοκινήτου της και χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για απεγκλωβισμό της. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου ο επί καθήκοντι ιατρός πιστοποίησε το θάνατο της.

Σύμφωνα με τις προκαταρτικές εξετάσεις, η Παττίχη δεν έφερε ζώνη ασφαλείας ενώ εντοπίστηκε στα πίσω καθίσματα του οχήματός της.

Η Τροχαία Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X