ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρος: «Δύσκολο να περιμένουμε χαλαρώσεις»

«Η κατάσταση παραμένει πολύ ασταθής, μπορεί ανά πάσα να πάρουμε τον ανήφορο» δηλώνει η Δρ. Κολιού

24news team

Για την επιδημιολογική κατάσταση που επικρατεί στην Κύπρο αλλά και τις τυχόν χαλαρώσεις μίλησε η Επίκουρος Καθηγήτρια Παιδιατρικής και Λοιμωξιολογίας στο Πανεπιστήμιο Κύπρου και μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής του Υπουργείου Υγείας για αντιμετώπιση του κορωνοϊού, Μαρία Κολιού.

Η Δρ.Κολιού σε τοποθέτησή της στην εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι» στο κανάλι Σίγμα, είπε πως η η κατάσταση είναι άσχημη, παρόλο που φαίνεται ότι υπάρχει σταθεροποίηση, αφού τα κρούσματα είναι σταθεροποιημένα σε υψηλά επίπεδα. Για αυτό τον λόγο αλλά και για το γεγονός ότι δεν έχει επιτευχθεί η εμβολιαστική κάλυψη όπως αναμενόταν, είναι δύσκολο να περιμένουμε νέες χαλαρώσεις αφού τα πράγματα δεν είναι ακόμα ασφαλή.«Η κατάσταση παραμένει πολύ ασταθής, μπορεί ανά πάσα να πάρουμε τον ανήφορο», δήλωσε.

Αναφερόμενη και στο θέμα των σχολείων, η Δρ.Κολιού υποστήριξε: «Η επιτροπή μας τοποθετήθηκε στο ζήτημα των γυμνασίων και πιστεύω ότι μετά την 1η Απριλίου θα μπορούσαν να ανοίξουν. Τώρα για τα δημοτικά είναι απόφαση της Κυβέρνησης αλλά και εκείνο θα εξαρτηθεί από την επιδημιολογική κατάσταση της χώρας και ειδικά της Λεμεσού».

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X