ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα παραδέχθηκε... όλα ο βομβιστής - Δρούσε έναντι αμοιβής

Δεν έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές

24news team

Κατά συρροή βομβιστής φαίνεται πως είναι ο 32χρονος Ελληνοκύπριος, που συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης (12/7) στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συλληφθέντας, ομολόγησε επτά υποθέσεις βομβιστικών επιθέσεων που διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 25/4 - 4/7/2023 στην επαρχία Λεμεσού.

Μεταξύ των βομβιστικών επιθέσεων, όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, ήταν και αυτή του συλλόγου ''Πρόοδος'', στην οδό Αγίας Σοφίας όπου εκεί στεγάζεται το ΣΥ.ΦΙ. Λεμεσού της Ομόνοιας καθώς και η Green Boutique της πόλης.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο 32χρονος, ο οποίος δεν έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Διωκτικές Αρχές, φαίνεται πως προέβαινε στις εγκληματικές ενέργειες έναντι χρηματικής αμοιβής.

Οι Αρχές αναμένεται να αναζητήσουν κι άλλα πρόσωπα, τα οποία πιθανόν να είναι συνεργάτες ή οι εγκέφαλοι των πιο πάνω επιθέσεων. Σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητό του, εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια, τα οποία θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις, μεταξύ αυτών και ένα ηλεκτρονικό πατίνι.

Ο 32χρονος, οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, όπου διέταξε την οκταήμερη προσωποκράτησή του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση