ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Τα κρούσματα της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου αυξάνονται καθημερινά»

Τι αναφέρει η ανακοίνωση

Δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test) εκ μέρους του Υπουργείου Υγείας, για ανίχνευση της νόσου COVID-19, θα διεξάγονται αύριο στην πλατεία Αγίου Γεωργίου, στο Παραλίμνι, με τον Δήμαρχο Θεόδωρο Πυρίλλη να καλεί τους Δημότες Παραλιμνίου να μετέχουν ενεργά στους δειγματολογικούς ελέγχους.

Σε ανακοίνωσή του, ο Δήμαρχος Παραλιμνίου εκφράζει την ιδιαίτερη ανησυχία του, αφού όπως σημειώνει «τα κρούσματα της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου αυξάνονται καθημερινά, σε ανησυχητικό βαθμό».

Όπως προσθέτει «είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ποια είναι η πραγματική κατάσταση στη μάζα του πληθυσμού μας», συμπληρώνοντας πως «μέχρι στιγμής η πιο πρόσφατη ενημέρωση που έχουμε γνωστοποιεί ότι το 3% του πληθυσμού της επαρχίας Αμμοχώστου νοσεί από κορωνοϊό, αριθμός ιδιαίτερα υψηλός στο σύνολο του αριθμητικού μας πληθυσμού».

Τα δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου θα διεξαχθούν στην πλατεία Αγίου Γεωργίου από τις 08:30 μέχρι τις 17:00.

«Συστήνω σε όλες/όλους τις/τους συνδημότισσες/συνδημότες μας, να μετέχουν ενεργά στους δειγματολογικούς ελέγχους και παράκλησή μου είναι τουλάχιστον ένα μέλος από κάθε οικογένεια να κάνει την εξέταση ώστε να έχουμε πραγματική εικόνα για το τι συμβαίνει, αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο κ. Πυρίλλης.

Επιπρόσθετα, καλεί τους νεαρούς όπως μειώσουν τις επαφές τους και τηρούν αυστηρά τα μέτρα, για να μη θρηνήσουμε θύματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X