ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα 7 θύματα ενός κατά συρροή δολοφόνου (pics)

Εξελίξεις - σοκ μετά την ομολογία του «Ορέστη»

Ραγδαίες είναι εξελίξεις με το ματωμένο παζλ των δολοφονιών να έχει αρχίσει να στήνεται. Ο ψύχραιμος στις ανακρίσεις «Ορέστης» φαίνεται ότι «έσπασε» και άρχισε να αποκαλύπτει τις φρικαλέες του πράξεις στους ανακριτές.

Σύμφωνα με τις νέες του σοκαριστικές αποκαλύψεις, ο αριθμός των θυμάτων του ανέρχεται στα εφτά. Θυμίζουμε ότι μέχρι στιγμής έχει ταυτοποιηθεί μόνο η 38χρονη Marry Rose, ενώ είμαστε εν αναμονή των αποτελεσμάτων DNA για το δεύτερο πτώμα που εντοπίστηκε στο φρεάτιο του τρόμου στο Μιτσερό.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο ύποπτος υπέδειξε σκηνή στο Μιτσερό όπου ισχυρίζεται ότι βρίσκονται θαμμένα 3 πτώματα.

Τα 7 θύματα του Ορέστη:

Η Marry Rose που εντοπίστηκε στο φρεάτιο στο Μιτσερό και η 6χρονη κόρη της, Sierra (αγνοείται), ήταν τα πρώτα θύματα που ουσιαστικά ενεργοποίησαν τις αρχές, που έφτασαν στα ίχνη του Ορέστη.

 

Arian Palanas Lozano… με το που εντοπίστηκε το δεύτερο πτώμα στο Μιτσερό, ο 35χρονος σε θεληματική του κατάθεση, είπε ότι την σκότωσε.

Maricar Valdez Arquila… σήμερα στο δικαστήριο αναφέρθηκε ότι εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν τεκμήρια, όπως η φωτογραφία της προσωρινής άδειας παραμονής της που κατείχε ο 35χρονος. Μετά από αυτή την εξέλιξη, άρχισε να ξετυλίγεται για τα καλά το κουβάρι του στυγερού εγκλήματος.

Η κοπέλα με καταγωγή από το Νεπάλ ή την Ινδία, της οποίας το πτώμα εντοπίστηκε σήμερα στην Ορούντα

Μάνα και κόρη από τη Ρουμανία. 

Από έλεγχο στην λίστα ελλειπόντων προσώπων η μόνη φωτογραφία που ταιριάζει με την περιγραφή είναι αυτή που αναφέρεται, στην LIVIA FLORENTINA BUNEA, που ελλείπει από τις 30 Σεπτεμβρίου 2016, με την ανήλικη κόρη της Έλενα. 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X