ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συννεφιασμένος ο καιρός μετά το μεσημέρι

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ για να καταστούν από το μεσημέρι και μετά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι, 4 Μποφόρ και παροδικά στα νοτιοδυτικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη και παροδικά το απόγευμα, στα νοτιοδυτικά, μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 34 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 29 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και γύρω στους 24 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά στα δυτικά και στα βόρεια θα παρατηρούνται παροδικά χαμηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, εκτός από τα δυτικά όπου θα παραμείνει λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 20 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 21 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, στα ορεινά.

Την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος ωστόσο μετά το μεσημέρι νεφώσεις που θα αναπτύσσονται πιθανό να δώσουν μεμονωμένη βροχή, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό. Αργότερα, αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα δυτικά και στα βόρεια, από αργά το βράδυ.

Την Πέμπτη, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και αναμένονται κατά διαστήματα μεμονωμένες βροχές. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή κατά το τριήμερο και θα κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X