ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συννεφιά και βροχές επιφυλάσσει ο καιρός

Η πρόβλεψη για τον καιρό

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Από Τετάρτη απόγευμα στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη.

Απόψε θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Πιθανό τοπικά να εμφανίζονται χαμηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα καταστούν σταδιακά κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, μέχρι 3 μποφόρ, και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και γύρω στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο θα παρατηρούνται αρχικά ψηλές νεφώσεις ενώ αργότερα ο καιρός θα καταστεί κυρίως συννεφιασμένος από μέσες και ψηλές νεφώσεις, που το απόγευμα αναμένεται να δώσουν τοπικές ελαφρές βροχές, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, και τοπικά το απόγευμα μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα παράλια και γύρω στους 10 στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος από μέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ, και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Πέμπτη, κυρίως στα ορεινά, αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές και νωρίς το απόγευμα πιθανό καταιγίδα.

Την Παρασκευή και το Σάββατο αναμένονται τοπικές βροχές κατά διαστήματα, αλλά πιθανό και καταιγίδα κυρίως μετά το μεσημέρι στα ορεινά και το εσωτερικό.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή κατά το τριήμερο για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση