ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συνεχίζεται το θρίλερ - Καταδρομείς και drones για εντοπισμό του Μάριου

Με τη συνδρομή drones οι έρευνες για εντοπισμό του 35χρονου στην περιοχή του Ακάμα

ΚΥΠΕ

Με το πρώτο φως της ημέρας επανήρχισαν οι έρευνες στην περιοχή του Ακάμα για εντοπισμό του 35χρονου ελλείποντος, Μάριου Κογιόνη, ενώ σύμφωνα με τον Βοηθό αστυνομικό διευθυντή Πάφου και Εκπρόσωπο Τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου, Μιχάλη Ιωάννου, οι έρευνες ενισχύονται και με drones.

Σύμφωνα με τον κ. Ιωάννου, στις έρευνες στην περιοχή του Ακάμα εκτός από τα μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου, συνδράμουν η Πολιτική Άμυνα, το Τμήμα Δασών, το Ταμείο Θήρας και αρκετοί εθελοντές, μεταξύ των οποίων και καταδρομείς οι οποίοι προσφέρθηκαν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του 35χρονου.

Μέχρι στιγμής, είπε ο κ. Ιωάννου, δεν έχει καταστεί δυνατός ο εντοπισμός ενώ την Κυριακή εντοπίστηκε το όχημα του 35χρονου στην περιοχή «Γερόνησος» του Ακάμα. Ο κ. Ιωάννου ευχήθηκε όπως οι εντατικές έρευνες που διεξάγονται επιφέρουν και το επιθυμητό αποτέλεσμα με τον εντοπισμό του 35χρονου, ώστε να τεθεί τέρμα στην αγωνία των συγγενών και φίλων του.

Πρόσθεσε πως έχει ζητηθεί και θα ενισχυθούν οι έρευνες με δύο drones, το ένα της Αστυνομίας και το άλλο της Πολιτικής Άμυνας, σε μια προσπάθεια να υπάρξει, όπως είπε, αποτέλεσμα στις έρευνες.

Σημειώνεται πως ο 35χρονος απουσιάζει από την οικία του στη Μαραθούντα από τις 27 Οκτωβρίου 2021.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X