ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πληροφορία «έδωσε» 36χρονο καταζητούμενο

Συνελήφθησαν δύο πρόσωπα για παράνομη κατοχή περιουσίας

Πληροφορία για ύποπτες κινήσεις αυτοκινήτου, στη Λάρνακα, οδήγησε στη σύλληψη δύο 36χρονων, για παράνομη κατοχή περιουσίας. Ένας από τους δύο, καταζητείτο από την Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων για άλλες υποθέσεις κλοπής και απόπειρας κλοπής.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 7.30μ.μ. χθες, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, ότι αυτοκίνητο θεάθηκε να κινείται ύποπτα σε χώρο στάθμευσης υπεραγοράς, στη Λάρνακα. Σύμφωνα μάλιστα με την πληροφορία, εντός του οχήματος βρισκόταν άνδρας ο οποίος καταζητείτο από την Αστυνομία.

Μέλη της Αστυνομίας, μετέβησαν στην περιοχή όπου εντόπισαν και ανέκοψαν το εν λόγω όχημα για έλεγχο. Του οχήματος επέβαιναν δύο 36χρονοι κάτοικοι Λάρνακας. Όπως διαπιστώθηκε, εναντίον του ενός από τους δύο, εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης για διερευνώμενες υποθέσεις κλοπής και απόπειρας κλοπής, δυνάμει του οποίου συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Κατά τη διάρκεια έρευνας, που ακολούθησε, εντοπίστηκε εντός του οχήματος ένα μπόιλερ νερού, για το οποίο οι δύο 36χρονοι, δεν έδωσαν επαρκείς εξηγήσεις ως προς την προέλευσή του. Ως αποτέλεσμα οι δύο συνελήφθησαν για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας.

Όσον αφορά στο δικαστικό ένταλμα σύλληψης, με το οποίο συνελήφθη ο ένας από τους δύο 36χρονους, αυτό αφορούσε υποθέσεις απόπειρας κλοπής, πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς και κλοπής χρημάτων, από κερματοδέκτες μηχανών πώλησης νερού, που διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 5 Φεβρουαρίου και 2 Αυγούστου 2022, στη Λάρνακα.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου, ο Αστυνομικός Σταθμός Ξυλοτύμπου και το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λάρνακας συνεχίζουν τις εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

Εικόνα Αρχείου

Πυρκαγιά στην Αλάμπρα

Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς συμμετείχαν 16 άτομα του Τμήματος Δασών με 5 πυροσβεστικά οχήματα και 3 άτομα της Πυροσβεστικής ...
 |  ΚΟΙΝΩΝΙΑ