ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συναγερμός στη Λευκωσία - Έκρηξη κοντά στην πρεσβεία του Ισραήλ

Χειροπέδες σε έναν – Ανακρίνονται άλλοι τρεις

24news team

Σε συναγερμό τέθηκαν οι Αρχές τα ξημερώματα του Σαββάτου (21/10) μετά από πληροφορία για έκρηξη στην πρεσβεία του Ισραήλ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, γύρω στις 01:40 τα ξημερώματα σημειώθηκε έκρηξη κοντά στην πρεσβεία του Ισραήλ, στην οδό Ιωάννη Γρυπάρη στη Λευκωσία. Στο σημείο έφτασαν άμεσα μέλη της Αστυνομίας και από τις εξετάσεις που έγιναν εντοπίστηκε ένα μικρό μεταλλικό αντικείμενο 30 περίπου μέτρα μακριά από την πρεσβεία, το οποίο περιείχε μικρή ποσότητα πυροτεχνικής ύλης η οποία πυροδοτήθηκε και εκτονώθηκε χωρίς όμως να προκαλέσει κάποια ζημιά.

Ακολούθως, οι δυνάμεις της Αστυνομίας εντόπισαν στη γύρω περιοχή δύο πρόσωπα τα οποία κινούνταν ύποπτα προς ένα αμάξι που βρισκόταν στην περιοχή στο οποίο βρίσκονταν άλλα δύο πρόσωπα. Εντός του οχήματος εντοπίστηκαν δύο μαχαίρια και ένα σφυρί με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο 21χρονος ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου για τα αυτόφωρα αδικήματα της μαχαιροφορίας και της κατοχής επιθετικού οργάνου. Τα τέσσερα πρόσωπα, ένας 17χρονος, ένας 20χρονος και δύο 21χρονοι βρίσκονται στο ΤΑΕ Λευκωσίας και ανακρίνονται.

Η Αστυνομία διεξάγει εντατικές έρευνες, ενώ η σκηνή όπου σημειώθηκε η έκρηξη έχει αποκλειστεί και γίνονται όλες οι απαραίτητες εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση