ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δυνατή μαρτυρία «καίει» τον ύποπτο για την μαφιόζικη επίθεση στην Αγ. Νάπα

Προέκυψε μαρτυρία

Ισχυρή μαρτυρία εναντίον του υπόπτου που συνελήφθη σήμερα, φαίνεται ότι έχουν στα χέρια τους οι ανακριτές της υπόθεσης της απόπειρας φόνου που διαπράχθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (16/2) σε καφετέρια στην Αγία Νάπα με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τεσσάρων πολιτών.

Οι αρχές κρατούν καλά το στόμα τους κλειστό για τις λεπτομέρειες της μαφιόζικης επίθεσης και των στοιχείων που κατέχουν. Ωστόσο, πληροφορίες του 24news αναφέρουν ότι η μαρτυρία που κτίζεται εναντίον του 38χρονου ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται άμεσα στην υπόθεση δεν θα αμφισβητηθεί από το δικαστήριο καθώς βασίζεται ακόμη και σε αποτελέσματα επιστημονικών εξετάσεων από τεκμήρια που εντοπίστηκαν στην σκηνή και έχουν εξεταστεί.

Οι εξετάσεις φαίνεται να συνδέουν τον ύποπτο με την διάπραξη του εγκλήματος. Αύριο, Τρίτη (18/2) ο ύποπτος οδηγείται ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου όπου θα ζητηθεί η προσωποκράτηση του.

Υπενθυμίζεται ότι ο άνδρας συνελήφθη στη Λάρνακα. 

Το πρόσωπο που συνελήφθη, φέρεται να είναι αυτός που διακρίνεται να περνά έξω από το καφεστιατόριο μιλώντας στο τηλέφωνο και παρατηρεί εντός του μαγαζιού, 15 περίπου λεπτά πριν την διάπραξη της εγκληματικής ενέργειας.  

Οι εξετάσεις της Αστυνομίας συνεχίζονται.

Προβληματισμός στην κοινή γνώμη

Σοκ προκάλεσε στην κοινή γνώμη η είδηση ότι τα ξημερώματα της Κυριακής (16/2) διαπράχθηκε απόπειρα φόνου, σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα καφεστιατόρια της Αγίας Νάπας με «στόχο» γνωστό επιχειρηματία. Οργή όμως προκαλεί ότι οι σφαίρες πέτυχαν ανυποψίαστους θαμώνες του μαγαζιού…

Στην δημοσιότητα δόθηκαν βίντεο από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης από την περιοχή, τα οποία δείχνουν καρέ - καρέ τις κινήσεις του δράστη.


Αγία Νάπα: Στο μικροσκόπιο το body language του επίδοξου εκτελεστή


Από τα συγκεκριμένα βίντεο και από τα γεγονότα της υπόθεσης, διαπιστώνονται - θα τολμούσαμε να πούμε - ερασιτεχνισμοί του επίδοξου εκτελεστή.

-Ξεκινώντας από το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, ο δράστης φαίνεται να πλησιάζει το καφεστιατόριο, να σηκώνει το καλάσνικοφ για να «κτυπήσει», στην συνέχεια φαίνεται να μην νιώθει σίγουρος και να κάνει βήματα πίσω, ενώ στην συνέχεια αποφασίζει να πυροβολήσει αδιακρίτως στον χώρο, ρίχνοντας τελικά 25 συνολικά σφαίρες.

-Ο δράστης, σύμφωνα με εικόνες που καταγράφηκαν σε άλλο βίντεο από κάμερες παρακολούθησης και κατέχει πλέον η Αστυνομία, φαίνεται να περνά 15 λεπτά πριν την εγκληματική ενέργεια από τον χώρο και να παρατηρεί το καφεστιατόριο μιλώντας στο κινητό τηλέφωνο, με τον επιχειρηματία να αντιλαμβάνεται ότι κάτι δεν πήγαινε καλά

-Ο επίδοξος εκτελεστής, φαίνεται πως δεν είχε αντιληφθεί την αποχώρηση του «στόχου» από τον χώρο, με αποτέλεσμα να ανοίξει πυρ και με τις σφαίρες του να τραυματίζει τέσσερα πρόσωπα - θαμώνες της καφετέριας

-Εγκαταλείποντας το σημείο πεζός ο δράστης, άφησε το όπλο που χρησιμοποίησε στο χώρο στάθμευσης του Μουσείου Θάλασσα στην Αγία Νάπα όπου και εντοπίστηκε. Σημειώνεται ότι το όπλο έχει σταλεί ήδη για εξετάσεις και αναμένονται τα αποτελέσματα.

Όσον αφορά τους τραμαυματίες, οι δύο 38χρονοι φέρουν διαμπερή τραύματα και υποβλήθηκαν σε χειρουργική επέμβαση. Ο 32χρονος δέχθηκε επτά σφαίρες σε διάφορα μέρη του σώματός του και χειρουργήθηκε για αφαίρεσή τους. Η 26χρονη που ο τραυματισμός της είναι πιο σοβαρός από τους υπόλοιπους, γι' αυτό μεταφέρθηκε και στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, δέχθηκε σφαίρες στο πόδι και στην κοιλιακή χώρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X