ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
10° Λευκωσία,
02 Δεκεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Σύλληψη 36χρονης γιατρού: Έτσι αποκαλύφθηκε το fake χειρουργείο

Τέθηκε υπό διήμερη κράτηση

24news team

Πρωτοφανής υπόθεση απάτης είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας με 36χρονη γιατρό η οποία σύμφωνα με καταγγελία χειρούργησε 73χρονη με την επέμβαση να μην γίνεται ποτέ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν ενώπιον τους οι Αρχές, η 73χρονη εξετάστηκε από την 36χρονη ύποπτη-γιατρός τον Νοέμβριο του 2020, και εκεί διέγνωσε την ύπαρξη ινομυωμάτων στη μήτρα. Η γιατρός ενημέρωσε την παραπονούμενη πώς θα πρέπει να προχωρήσει σε επέμβαση και να αφαιρέσει την μήτρα.

Η 73χρονη ακολουθώντας τις οδηγίες της 36χρονης, προγραμμάτισε την επέμβαση για αφαίρεση της μήτρας σε ιδιωτικό νοσοκομείο στη Λεμεσό. Όταν έφθασε η ημέρα της χειρουργικής επέμβασης, η 36χρονη προχώρησε σε επισκληρίδιο νάρκωση την 73χρονη και ακολούθως ανέφερε στην ηλικιωμένη πώς η μήτρα της είχε αφαιρεθεί. Η συλληφθείσα είπε στην 73χρονη πως η χειρουργική επέμβαση εξελίχθηκε ομαλά και όλα πήγαν καλά.

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, λίγους μήνες μετά και συγκεκριμένα τον Φεβρουάριο του 2021, η 73χρονη αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας. Ο γιατρός που εξέτασε την 73χρονη της είπε πώς εντόπισε πρόβλημα στην μήτρα της και συγκεκριμένα ότι έχει ινομυώματα, ενημερώνοντας την πως θα πρέπει να υποβληθεί σε επέμβαση.

Τότε η 73χρονη μένοντας έκπληκτη, ανέφερε στον ιατρό, ότι ήδη έχει προβεί στην συγκεκριμένη χειρουργική επέμβαση.

Η 73χρονη μη μπορώντας να πιστέψει τα όσα βίωνε, τηλεφώνησε στην 36χρονη και της ζήτησε εξηγήσεις. Η 36χρονη φέρεται να της είπε πως της αφαίρεσε τον τράχηλο της μήτρας και πως δεν κατάλαβε σωστά το όσα της είχε πει μετά την επέμβαση.

Εν τέλει τον Μάιο του 2021, η 73χρονη προχώρησε στην εν λόγω επέμβαση και να καταγγέλλει την 36χρονη στις 8/9/2021.

Οι Αρχές πέρασαν χειροπέδες στην 36χρονη και τα αδικήματα που αντιμετωπίζει είναι κατά παράβαση, Περί Γενικού Συστήματος Υγείας Νόμου, πλαστογραφίας και κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις καθώς επίσης για αμελείς και απερίσκεπτες πράξεις. Σημειώνεται πως η 36χρονη είναι νόμιμη γιατρός με τα απαραίτητα έγγραφα. Αξίζει να αναφερθεί πώς η συλληφθείσα φαίνεται να μπήκε στο σύστημα του ΓεΣΥ και να διαφοροποίησε τα έγγραφα και συγκεκριμένα το είδος της επέμβασης

Η 36χρονη οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο διέταξε την προσωποκράτησή της για δύο ημέρες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24news team

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση