ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Σύλληψη 33 αλλοδαπών που διέμεναν παράνομα στην Κύπρο

Οι προσπάθειες της Αστυνομίας και της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης, για μεγιστοποίηση του αριθμού επιστροφών, συνεχίζονται

Ανακοινώσεις

Συντονισμένη και στοχευμένη επιχείρηση για πάταξη της παράνομης παραμονής στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας, πραγματοποιήθηκε σήμερα στην επαρχία Λευκωσίας, στην οποία έλαβαν μέρος μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης και της Υποδιεύθυνσης Επιτήρησης της Πράσινης Γραμμής και Αντιμετώπισης των Μεταναστευτικών Ροών.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν 33 αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη Δημοκρατία, ενώ ενεργοποιήθηκαν οι διαδικασίες για τον άμεσο επαναπατρισμό τους.

Συνολικά 207 πρόσωπα, που διέμεναν παράνομα στην Κύπρο, επαναπατρίστηκαν την τελευταία εβδομάδα (03-10/12/2023), μέσω των διαδικασιών αναγκαστικής και εθελούσιας επιστροφής.

Από την αρχή του χρόνου 9,075 άτομα, που διέμεναν παράνομα στην Κύπρο, έχουν αναχωρήσει από τη χώρα μέσω των διαδικασιών αναγκαστικής και εθελούσιας επιστροφής.

Οι προσπάθειες της Αστυνομίας και της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης, για μεγιστοποίηση του αριθμού επιστροφών, συνεχίζονται.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση