ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συγκλονίζει ο πατέρας του Κυπριανού: «Ήταν σαν να μου έβαλαν μαχαίρι στην καρδιά» (vid)

Οι δύσκολες στιγμές που βίωσε

24news team

Για τον γιο του Κυπριανό, που έχασε τη ζωή του τόσο άδικα στην τραγωδία των Τεμπών, μίλησε ο πατέρας Χριστόδουλος. 

Σε συνέντευξή του στο Star και στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο πατέρας Χριστόδουλος είπε ότι ο Κυπριανός μεγάλωσε με το Χριστό, αλλά ήταν και ένα παιδί της εποχής. «Ήθελε να πάρει τα στέφανά του από το μοναστήρι της Αγίας Μαρίνας, που το αγαπούσε γιατί έψαλλε εκεί ο Κυπριανός, γιατί θα κάναμε βυζαντινό γάμο στις 27 Αυγούστου». Ο πατέρας του αδικοχαμένου νεαρού, δήλωσε πως ο ίδιος ονειρευόταν να κάνει τη δική του οικογένεια.

«Ήταν 23 ετών παιδί, με όνειρα. Το να μεγαλώνεις ένα παιδί σήμερα, δεν είναι εύκολο πράγμα. Ο γιος μου ονειρευόταν να κάνει τη δική του οικογένεια, ήταν αγνός. Περίμεναν το γάμο τους για να ζήσουν εν Χριστώ τα παιδιά».

Ο πατέρας Χριστόδουλος, περιέγραψε τη στιγμή που έμαθε την τραγική είδηση του δυστυχήματος των Τεμπών.

«Όταν είδα το δημοσίευμα για την σύγκρουση, επειδή είχα μέσα μου κάποια γεγονότα, λέω μέσα μου, ήταν σαν μου έβαλαν ένα μαχαίρι στην καρδιά μου και να έφυγε όλο το αίμα από μέσα».

Μάλιστα, ο πατέρας του Κυπριανού, αναφέρθηκε και στη στιγμή που είδε νεκρό τον γιο του.

«Για μένα ήταν πολλαπλάσιος πόνος και δεν άντεξα. Αφού φύγαμε από τη Λάρισα, ζήτησα να μου ανοίξουν το φέρετρο, να δω τη μορφή του Κυπριανού. Όταν είδα το πρόσωπό του, άρχισα να ησυχάζω. Γιατί ήταν ο Κυπριανός» υποστήριξε ο πατέρας Χριστόδουλος.

«Μου σηκώθηκε η τρίχα όταν είδα τον κόσμο που είχε μαζευτεί στην κηδεία του παιδιού. Είχε ήλιο και όταν βγήκε το φέρετρο από την εκκλησία έπιασε βροχή» συμπλήρωσε.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X