ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συγκλονίζει η μάνα του Θανάση: «Ήθελε να φύγει από το κολαστήριο της μονάδας»

«Βιώνω τις χειρότερες μέρες της ζωής μου...»

24news team

Σε μια ανάρτηση που κόβει την ανάσα προχώρησε η μητέρα του αδικοχαμένου Θανάση Νικολάου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στις 29 Σεπτεμβρίου 2005 κάτω από το γεφύρι της Άλασσας στη Λεμεσό. Η κα Ανδριάνα συγκλονίζει αναφερόμενη στα όσα της είχε πει το παιδί της λίγες μόλις μέρες πριν πεθάνει. «Ήθελε να φύγει από το κολαστήριο της μονάδας με τα άναρχα και κακομαθημένα αγρίμια που του δημιουργούσαν ψυχολογικό πόλεμο, αλλά και με τους αδιάφορους ψυχρούς επαγγελματίες "αξιωματικούς" που δεν έκαμαν τίποτε να τον προστατέψουν ή να τον μεταθέσουν αλλού όταν πήγε με δάκρυα στα μάτια και τους παρακαλούσε!», γράφει μεταξύ άλλων.

Υπενθυμίζεται ότι μετά από τις εξειδικευμένες εξετάσεις που έγιναν στην Αθήνα (17 Ιουνίου 2021), σε οστό του 26χρονου Θανάση, διαφάνηκε ότι ο θάνατος του οφειλόταν σε στραγγαλισμό, γεγονός που έφερε ντόμινο εξελίξεων.

Η Νομική Υπηρεσία, ωστόσο, έκανε γνωστό στις 27 Ιουνίου 2023 ότι δεν θα ασκηθεί ποινική δίωξη για την υπόθεση του Θανάση Νικολάου αφού σύμφωνα με τον Γενικό Εισαγγελέα δεν προέκυψε οποιαδήποτε μαρτυρία εναντίον οποιουδήποτε προσώπου.

 

Η συγκλονιστική ανάρτηση της μητέρας του Θανάση:

«Βιώνω τις χειρότερες μέρες της ζωής μου με τις τραγικές αναμνήσεις του παιδιού μου που βίωνε τις τελευταίες μέρες της ζωής του.

Σαν απόψε, 26.09.2005, ήρθε στο σπίτι από τον Στρατό για διανυκτέρευση και μου ζήτησε, αν μπορώ να κάνω κάτι να τον φύγουν εκεί.....

Ήθελε να φύγει από το κολαστήριο της μονάδας με τα άναρχα και κακομαθημένα αγρίμια που του δημιουργούσαν ψυχολογικό πόλεμο, αλλά και με τους αδιάφορους ψυχρούς επαγγελματίες "αξιωματικούς" που δεν έκαμαν τίποτε να τον προστατέψουν ή να τον μεταθέσουν αλλού όταν πήγε με δάκρυα στα μάτια και τους παρακαλούσε!

Τού είπα να κάμει υπομονή, χωρίς να γνωρίζω η κακόμοιρη το μέγεθος του κινδύνου που διέτρεχε η ζωή του, και του είπα να κρατά απόσταση από τους κακούς, όπως τους αποκαλούσε, και όντως είχε απόλυτο δίκαιο! Σε δύο μέρες του έκλεισαν το στόμα και μου στέρησαν για πάντα το παιδί μου!!!».

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση