ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σχεδίαζαν φόνο από τις Κεντρικές Φυλακές - Ανανέωση των διαταγμάτων κράτησής τους

Η δικαστική διαδικασία έγινε κεκλεισμένων των θυρών για λόγους ασφάλειας

ΚΥΠΕ

Ανανεώθηκαν από το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου για άλλες οκτώ ημέρες τα διατάγματα κράτησης εναντίον τριών προσώπων ηλικίας 29, 38 και 45 χρονών, που συνελήφθησαν στις Κεντρικές Φυλακές στις 12 Οκτωβρίου, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση φόνου στην Πάφο, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, οι συλλήψεις αφορούν το ενδεχόμενο διάπραξης των αδικημάτων της συνωμοσίας για φόνο, της συνωμοσίας για αποτροπή της πορείας της δικαιοσύνης και παρέμβαση σε δικαστική διαδικασία, της απόπειρας επηρεασμού μάρτυρα και απειλών.

Τα τρία πρόσωπα συνελήφθησαν στις κεντρικές φυλακές στις 12 Οκτωβρίου σε συντονισμένη επιχείρηση στην οποία έλαβαν μέρος μέλη του ΤΑΕ Πάφου, του ΤΑΕ Αρχηγείου και της ΜΜΑΔ. Περαιτέρω, είπε ο κ. Νικολάου, διενεργήθηκε έρευνα σε αριθμό κελιών στις κεντρικές φυλακές δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων έρευνας, όπου εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια, τα οποία ενδεχομένως να συνδέονται με υπό διερεύνηση υπόθεση.

Σήμερα Σάββατο οι τρεις συλληφθέντες μεταφέρθηκαν υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας εκ νέου στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου. Η δικαστική διαδικασία έγινε κεκλεισμένων των θυρών για λόγους ασφάλειας.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση