ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στους 29 βαθμούς η θερμοκρασία - Που αναμένονται βροχές

Αναλυτικά η πρόγνωση για τον καιρό

Ανακοινώσεις

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα, αρχικά, θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, σύντομα ο καιρός θα καταστεί παροδικά κυρίως αίθριος, ενώ το μεσημέρι και το απόγευμα θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις στα ορεινά και στο ανατολικό μισό του νησιού, που το απόγευμα αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή στα βορειοανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν, αρχικά κυρίως νότιοι ως νοτιοδυτικοί ασθενείς 3 και σύντομα στα νότια μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά, κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 και στα νότια παράλια μέχρι ισχυροί 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 29 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 27 στα νοτιοανατολικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 26 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 21 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος, παρόλο που στα δυτικά θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν, αρχικά, κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ, για να καταστούν αργότερα μεταβλητοί ασθενείς 2 με 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 17 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 18 στα δυτικά παράλια και γύρω στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα και την Τρίτη, κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές και πιθανό μεμονωμένη σύντομη καταιγίδα στα ορεινά και στο εσωτερικό. Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή τη Δευτέρα, ενώ μέχρι την Τετάρτη αναμένεται να σημειώσει σταδιακά αισθητή άνοδο, για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X