ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αγανακτισμένοι με την ΑΗΚ στην Πάφο

Μετά τον Δήμαρχο Πάφου, το ΕΒΕ Πάφου προέβη σε αντίστοιχη καταγγελία

24news team

Μετά τις καταγγελίες του Δημάρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος για τις πρακτικές που ακολουθεί η ΑΗΚ αναφορικά με την μεθοδολογία για θέματα συνδέσεων υποστατικών ή ελέγχου εγκαταστάσεων, ακολούθησαν και αντίστοιχες καταγγελίες. 

«Πυροβολεί» ΑΗΚ ο Φαίδωνος

Συγκεκριμένα, το ΕΒΕ Πάφου προέβη σε αντίστοιχη καταγγελία για το θέμα της εξυπηρέτησης μελών του και όχι μόνο σε θέματα ελέγχου. 

Όπως είχε υποστηρίξει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Φαίδωνας Φαίδωνος, η  διαδικασία για σύνδεση ρεύματος στο εκάστοτε υποστατικό είναι χρονοβόρα, ενώ στην περίπτωση που κάποιος θέλει επίσπευση της διαδικασίας, τότε η ΑΗΚ προχωρεί σε έξτρα χρεώσεις λόγω υπερωριών των εργαζομένων. 

Ο Δήμαρχος Πάφου χαρακτήρισε απαράδεκτη την πρακτική αυτή, με το ΕΒΕ Πάφου να υποστηρίζει ότι δέχεται συνεχώς παράπονα από μέλη του, σχετικά με την μη έγκαιρη εξυπηρέτηση τους από την ΑΗΚ και συγκεκριμένα ως προς τον καθορισμό ημερομηνίας ελέγχου.

Σύμφωνα μάλιστα με τις καταγγελίες του ΕΒΕ Πάφου, ο χρόνος που καθορίζει η ΑΗΚ κυμαίνεται συνήθως μεταξύ δύο και τριών μηνών από την ημερομηνία υποβολής της αίτησης για ηλεκτροδότηση.

«Ο μόνος τρόπος επίσπευσης του ελέγχου», αναφέρεται, «είναι η καταβολή από μέρους των καταναλωτών ενός όχι και τόσο ευκαταφρόνητου ποσού υπό μορφή αποζημίωσης για υπερωριακή απασχόληση του προσωπικού της ΑΗΚ».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X