ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στο οδόφραγμα Δερύνειας οι μοτοσικλετιστές

Με την συνοδεία οχημάτων της Αστυνομίας άρχισε η πορεία προς το οδόφραγμα της Δερύνειας, ενώ σε επιφυλακή είναι οι αρχές.

24news team

Ειρηνική εκδήλωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν σήμερα (17/10) οι μοτοσικλετιστές στο οδόφραγμα της Δερύνειας, μετά και τα όσα διαδραματίστηκαν και αφορούν στο άνοιγμα του παραλιακού μετώπου στην περίκλειστη πόλη. 

Γύρω στις 6 και μισή το απόγευμα, οι μοτοσικλετιστές κατέφθασαν απο όλες τις πόλεις στο οδόφραγμα της Δερύνειας με τη συνοδεία οχημάτων της Αστυνομίας ενώ σε επιφυλακή είναι οι αρχές.

Η Πρωτοβουλία Μνήμης Ισαάκ-Σολωμού στέλνει το μήνυμα ότι πρέπει με κόσμιο τρόπο οι συμμετέχοντες να διατρανώσουν το αίτημά τους για ελευθερία και δικαιοσύνη.

Νωρίτερα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, με γραπτή του δήλωση κάλεσε όλους όσοι θα συμμετάσχουν στην αντικατοχική εκδήλωση να συμπεριφερθούν με τρόπο που δεν θα τύχει εκμετάλλευσης από την Τουρκία. Παράλληλα, τόνισε την σημασία της τήρησης των υγειονομικών πρωτοκόλλων, προς αποφυγή περαιτέρω διασποράς του νέου κορωνοϊού.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X