ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στο Netflix οι Κεντρικές Φυλακές και οι κρατούμενοι της Κύπρου

Συζητείται η συνεργασία

24news team

Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες που ήθελαν την Διεύθυνση των Κεντρικών Φυλακών και το Αγγλικό Netflix, να συζητούν ενδεχόμενο συνεργασίας τους για ντοκιμαντέρ.

Σημειώνεται ότι, οι δύο πλευρές είναι στο στάδιο συζήτησης και ακόμη δεν έχουν «πέσει» σχετικές υπογραφές, ωστόσο οι πιθανότητες συνεργασίας είναι αυξημένες. Αξίζει να αναφερθεί ότι πρόκειται για την δεύτερη πρόταση που δέχεται το Σωφρονιστικό Ίδρυμα Κύπρου, για συμμετοχή του σε τέτοιου είδους παραγωγή.

Από τη Διεύθυνση των Φυλακών, τονίζεται ότι είναι ιδιαίτερη τιμή να δέχονται τέτοιου είδους διεθνείς προτάσεις, αφού με αυτό τον τρόπο, επιβεβαιώνεται και αναγνωρίζεται το έργο που γίνεται εντός του Ιδρύματος, το οποίο είναι βασισμένο στην ανθρωποκεντρική προσέγγιση και δεν έχει τιμωρητικό χαρακτήρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του 24news, ο σκηνοθέτης της παραγωγής, Αλέξανδρος Λεονταρίδης, επισκέφθηκε ήδη τις Κεντρικές Φυλακές και έγινε σχετική συζήτηση για την συνεργασία.

Η παραγωγή στην οποία κατά πάσα πιθανότητα θα συμμετάσχουν οι Κεντρικές Φυλακές του νησιού μας, είναι ντοκιμαντέρ, από το οποίο προβλήθηκαν οι Φυλακές κι άλλων χωρών.

Αυτό που αναμένεται να καταγραφεί στο ντοκιμαντέρ είναι το έργο που γίνεται στο Σωφρονιστικό Ίδρυμα, τους χώρους εντός του, ενώ πρόκειται να μιλήσουν και κρατούμενοι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24news team

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X