ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στο κελί ο 38χρονος που πήγε να πουλήσει προστασία

Υπό 6ήμερη κράτηση ο 38χρονος για υπόθεση εκβιασμού και απαίτηση χρημάτων με απειλές

ΚΥΠΕ

Διάταγμα κράτησης για περίοδο έξι ημερών εξέδωσε το επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 38χρονου, ο οποίος συνελήφθη ως ύποπτος για υπόθεση εκβιασμού και απαίτηση χρημάτων με απειλές, με την Αστυνομία να ψάχνει συνεργούς του.

Της χθεσινοβραδινής σύλληψης του υπόπτου είχε προηγηθεί καταγγελία στο ΤΑΕ Λεμεσού, από 33χρονο, σύμφωνα με τον οποίον, στις 14 Μαρτίου, ο 38χρονος τον επισκέφθηκε, μαζί με ένα ακόμη πρόσωπο, στο μηχανουργείο που διατηρεί και του ζήτησε να καταβάλει χρηματικό ποσό 2 χιλιάδων ευρώ, κάθε μήνα, για την παροχή προστασίας στο υποστατικό του. Ο ύποπτος φέρεται να ανέφερε ότι ενεργούσε εκ μέρους τρίτου προσώπου και θα έπρεπε να πληρώσει για την ασφάλεια του στην περιοχή.

Στις 16 Μαρτίου επικοινώνησε τηλεφωνικά, με τον 33χρονο, άγνωστος του άντρας, ο οποίος του ανέφερε πως πρέπει να έχουν συνάντηση για να συζητήσουν, χωρίς ωστόσο να του αναφέρει τον λόγο. Ο ύποπτος άντρας φέρεται να συνδέεται με τον 38χρονο και τις απειλές που ο τελευταίος φέρεται να εξέφρασε κατά του παραπονούμενου.

Ο 33χρονος προχώρησε σε καταγγελία και εναντίον του 38χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης. Ο ύποπτος συνελήφθη χθες βράδυ από μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού και το πρωί οδηγήθηκε στο δικαστήριο, το οποίο διέταξε την 6ήμερη προσωποκράτηση του.

Οι εξετάσεις του ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζονται.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X