ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στο κελί ο 35χρονος - Μπούκαρε σε περίπτερο και ανέσυρε πιστόλι

Άρπαξε χρήματα

ΚΥΠΕ

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εναντίον άνδρα ηλικίας 35 ετών, ο οποίος είναι κάτοικος της επαρχίας Πάφου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ένοπλης ληστείας, που διαπράχθηκε στις 30 Οκτωβρίου στον Πρωταρά.

Σύμφωνα την Αστυνομία, τη συγκεκριμένη μέρα είχε καταγγελθεί από 36χρονη υπάλληλο περιπτέρου στον Πρωταρά ότι άγνωστος άντρας εισήλθε εντός του περιπτέρου και ζήτησε να αγοράσει τσιγάρα. Ο άντρας φέρεται να ανέσυρε πιστόλι και να ζήτησε τα χρήματα από το ταμείο, με τη γυναίκα να αρνείται. Ο δράστης αφού άρπαξε ολόκληρο το ταμείο στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Ο άνδρας φέρεται να μπήκε σε αυτοκίνητο που οδηγούσε αλλο πρόσωπο και που τον ανέμενε έξω από το περίπτερο και στη συνέχισαν οι δυο έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης και στη βάση αξιολόγησης στοιχείων, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 35χρονου, ο οποίος ανακρινόμενος φέρεται να παραδέχθηκε τη διάπραξη του αδικήματος.

Ο συλληφθείς τέθηκε υπό κράτηση, ενώ σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για οκτώ ημέρες.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση