ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Στο κελί δύο πρόσωπα για ένα σωρό παρανομίες

Διαρρήξεις, ναρκωτικά, τροχαίες παραβάσεις και παράνομη διαμονή στην Κύπρο

ΚΥΠΕ

Υποθέσεις κλοπών και διαρρήξεων, τροχαίες παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, χρήση ναρκωτικών ουσιών και παράνομη παραμονή στην Κύπρο διερευνά, μεταξύ άλλων, η Αστυνομία εναντίον δυο προσώπων που συνελήφθησαν χθες βράδυ στην Πάφο.

Σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου, Νίκο Τσαπή, μέλη της Τροχαίας Πάφου ανέκοψαν για έλεγχο, γύρω στις 19.00 αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο νεαρά πρόσωπα.

Κατά τον έλεγχο που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι ο 31χρονος οδηγός είχε ως συνοδηγό 27χρονο ο οποίος βρισκόταν στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας παράνομα. Από περαιτέρω έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός του οχήματος δεν είχε άδεια οδήγησης, το όχημα δεν καλύπτονταν από ασφάλεια, ενώ ήταν δηλωμένο ως ακινητοποιημένο. Επίσης σε έλεγχο νάρκοτεστ που διενεργήθηκε στον οδηγό, αυτός βρέθηκε θετικός.

Από τις έρευνες που ακολούθησαν σε ό,τι αφορά τον 27χρονο συνοδηγό, διαπιστώθηκε ότι εναντίον του εκκρεμούσαν δυο εντάλματα σύλληψης για διερευνώμενες υποθέσεις κλοπών και διαρρήξεων ηλεκτρικών ειδών από καταστήματα στη Λεμεσό.

Στο όχημα, σύμφωνα με τον κ. Τσαπή, εντοπίστηκε και ένα ηλεκτρικό κατσαβίδι για το οποίο οι δυο ύποπτοι δεν έδωσαν ικανοποιητικές απαντήσεις για το πως βρέθηκε στην κατοχή τους ενώ πιστεύεται, είπε, πως αποτελεί μέρος των κλοπιμαίων από τις κλοπές στη Λεμεσό. Οι δύο επιβαίνοντες του αυτοκινήτου συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση