ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στο κελί 26χρονος για τα 32 κιλά κάνναβης

Δεν συνεργάζεται με τους ανακριτές

ΚΥΠΕ

Τους τελικούς παραλήπτες και τον προμηθευτή της μεγάλης ποσότητας κάνναβης που εντοπίστηκε χθες στην κατοχή 26χρονου στη Λεμεσό, ψάχνει η Αστυνομία. Ο 26χρονος οδηγήθηκε το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού όπου τέθηκε υπό οκταήμερη κράτηση.

Ο νεαρός συνελήφθη όταν μετά από πληροφορία μέλη της ΥΚΑΝ ανέκοψαν χθες γύρω στις 4μ.μ., για έλεγχο, αυτοκίνητο που οδηγούσε στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, παρά τον κυκλικό κόμβο Αγίας Φύλας.

Όπως αναφέρεται σε αστυνομική ανακοίνωση, σε έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκαν εντός του οχήματος και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια, 29 νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα κάνναβης βάρους 31 κιλών και 832 γραμμαρίων περίπου και το χρηματικό ποσό των 940 ευρώ.

Επίσης, σε έρευνα που έγινε στη συνέχεια στην οικία του υπόπτου, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 30 γραμμαρίων περίπου και συνελήφθη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, αν και δεν συνεργάζεται με τους ανακριτές, το πρωί οδηγήθηκε ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λεμεσού όπου τέθηκε υπό οκταήμερη κράτηση για διευκόλυνση των αστυνομικών ανακρίσεων. Οι ανακριτές ψάχνουν συνεργάτες του υπόπτου, τους τελικούς παραλήπτες των ναρκωτικών και των προμηθευτών του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση