ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στο Κακουργιοδικείο οι τέσσερις κατηγορούμενοι

Παραπέμφθηκαν για εκδίκαση μετά τον εντοπισμό ναρκωτικών και όπλων στην Αγλαντζιά

ΚΥΠΕ

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, για καταχώρηση για εκδίκαση υπόθεσης εναντίον τους, παρουσιάστηκαν την Τρίτη τέσσερα πρόσωπα, ηλικίας 25, 31, 34 και 45, που τελούσαν υπό κράτηση σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών και κατοχής πυροβόλων όπλων και εκρηκτικών υλών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας η υπόθεση παραπέμφθηκε για εκδίκαση ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας, με ημερομηνία πρώτης δικάσιμου τις 09 Οκτωβρίου, 2026.

Αναφέρεται ότι το Δικαστήριο διέταξε όπως οι τρεις κατηγορούμενοι παραμείνουν υπό κράτηση μέχρι την έναρξη της διαδικασίας. Διέταξε επίσης όπως ο τέταρτος κατηγορούμενος, άντρας ηλικίας 45 ετών, αφεθεί ελεύθερος με όρους που διασφαλίζουν την παρουσία του στην επόμενη δικάσιμο.

Οι δύο από τους τέσσερις κατηγορούμενους, άντρες ηλικίας 25 και 34 ετών, συνελήφθησαν από μέλη της ΜΜΑΔ στις 23 Μαΐου, όταν στο αυτοκίνητο με το οποίο εντοπίστηκαν να διακινούνται σε περιοχή στην Αγλαντζιά, εντοπίστηκαν συσκευασίες που περιείχαν κοκαΐνη μεικτού βάρους 20 γραμμαρίων, ξηρή φυτική ύλη μεικτού βάρους πέντε γραμμαρίων και μία ζυγαριά ακριβείας.

Έγινε έρευνα στην κατοικία του 25χρονου και εντοπίστηκαν έξι πιστόλια, 299 σφαίρες, 22 συσκευασίες που περιείχαν χάπια ελεγχόμενου φαρμάκου, καθώς και άλλα πέντε γραμμάρια ξηρής φυτικής ύλης μεικτού βάρους.

Τη διερεύνηση της υπόθεσης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο, και κατοχής πυροβόλων όπλων και εκρηκτικών υλών, ανέλαβαν η ΥΚΑΝ και το ΤΑΕ Λευκωσίας.

Ακολούθησαν οι συλλήψεις του 45χρονου και του 31χρονου, στις 29 και 31 Μαΐου, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση