ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στο ΓΝ Λευκωσίας ο 21χρονος μοτοσικλετιστής

Η κατάσταση της υγείας του

ΚΥΠΕ

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας μεταφέρθηκε ο 21χρονος μοτοσικλετιστής που τραυματίστηκε σοβαρά το βράδυ της Πέμπτης γύρω στις 21:00 σε σοβαρή οδική σύγκρουση στη λεωφόρο Δημοκρατίας στην Πάφο. Ο 21χρονος μεταφέρθηκε στο Νευροχειρουργικό Τμήμα του ΓΝ Λευκωσίας και η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται από τους θεράποντες ιατρούς ως σταθερή.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά τον πιο πάνω χρόνο, αυτοκίνητο που οδηγούσε 18χρονη έχοντας ως συνοδηγό 46χρονο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, συγκρούστηκε με τη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 21χρονος.

Από τη σύγκρουση ο μοτοσικλετιστής τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει κάταγμα κρανίου, μηριαίου οστού και βραχίονα, ενώ στη συνέχεια υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση με την κατάσταση του να θεωρείται πολύ σοβαρή.

Ακολούθως λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του μεταφέρθηκε στο ΓΝ Λευκωσίας.

Στο Νοσοκομείο Πάφου μεταφέρθηκε και η οδηγός του αυτοκινήτου η οποία κρατήθηκε για νοσηλεία για προληπτικούς λόγους.

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν στη σκηνή διαπιστώθηκε ότι η μοτοσικλέτα δεν έφερε πινακίδες εγγραφής, ενώ διερευνάται κατά πόσο ο 21χρονος έφερε προστατευτικό κράνος.

Επίσης, από περαιτέρω εξετάσεις που διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι ο 21χρονος δεν είναι κάτοχος άδειας οδήγησης για τη συγκεκριμένη κατηγορία της μοτοσικλέτας, δεν καλυπτόταν από πιστοποιητικό ασφάλειας, ενώ η μοτοσικλέτα ήταν δηλωμένη ως ακινητοποιημένη.

Η Τροχαία Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση