ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Europol - Τους ψάχνουν ακόμα για εγκλήματα στην Κύπρο (Pics)

Ποιοι είναι οι καταζητούμενοι

Burelli Aleks και Χαράλαμπος Σάκκος είναι στην λίστα της Europol με τους καταζητούμενους και οι δύο εμπλέκονται σε σοβαρές υποθέσεις που διαπράχθηκαν στο νησί μας.

Ο Χαράλαμπος Σάκκος από το Τραχώνι καταζητείται για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ανθρωποκτονίας, συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομης προμήθειας ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Α και παράνομης κατοχής ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Α και Β, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν στις 14 Ιουνίου, 2018 στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα ο καταζητούμενος Χαράλαμπος είναι ο ιδιοκτήτης της καφετέριας όπου έγινε η πώληση των ναρκωτικών ουσιών και έφερε τον θάνατο στον 18χρονο Ιωάννη στη Λεμεσό.

 

Όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα της η Europol, ο 18χρονος πήγε στην καφετέρια του Σάκκου και προμηθεύτηκε MDMA. Μετά τη χρήση των ναρκωτικών σύμφωνα με την Europol και ενώ ήταν σε δημόσιο χώρο ο νεαρός κατέρρευσε.

Αρχικά διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Λεμεσού σε κωματώδη κατάσταση ενώ ένεκα της κρισιμότητας της κατάστασής του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου απεβίωσε.

Burelli Aleks ένας εκ των εκτελεστών του μακελειού στο τετραπλό φονικό στην Αγία Νάπα, φιγουράρει και αυτός στην σχετική λίστα της Europol.

Ο επιχειρηματίας, Φάνος Καλοψιδιώτης, ο αστυνομικός Ηλίας Χατζηευθυμίου η σύζυγός του Σκεύη και ένας εκ των δραστών, Yani Vogl ήταν τα θύματα του τετραπλού που σημειώθηκε στις 23 Ιουνίου 2016.

Ο Aleks τρία χρόνια μετά το στυγερό έγκλημα παραμένει άφαντος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X