ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Στην Κύπρο δεν περπατάμε, πετάμε» (vid)

Δείτε το βίντεο από την πόλη της Λάρνακας που κάνει το γύρο του διαδικτύου

24news team

Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες μέρες βίντεο το οποίο δείχνει τα πεζοδρόμια στο κέντρο της Λάρνακας, τα οποία σε καμία περίπτωση δεν προσφέρονται για περπάτημα. Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που δημοσίευσε χρήστης στην πλατφόρμα του Tik Tok, κάνοντας μια βόλτα με τα πόδια στο κέντρο της πόλης, συναντάς στα πεζοδρόμια, οχήματα, καλάθους, κώνους και διάφορα άλλα αντικείμενα που εμποδίζουν τους πεζούς στο να τα χρησιμοποιούν.

Δείτε το βίντεο

@miss.anelli Comfortable life #cyprus #larnaca #travelcyprus #liveincyprus Zorba The Greek - Kostas Papadopoulos

Όπως ήταν αναμενόμενο, αρκετοί χρήστες έσπευσαν να σχολιάσουν το εν λόγω βίντεο, με κάποιους από αυτούς να το αντιμετωπίζουν λίγο στην πλάκα και κάποιοι άλλοι πιο σοβαρά. Συγκεκριμένα μερικά από τα σχόλια αναφέρουν, «Αφού δεν περπατάμε στην Κύπρο, παντού πάμε με το αυτοκίνητο» - «Είναι εντάξει να περπατάς στον δρόμο, αλλά να προσέχεις από τους ντελιβεράδες. Εδώ είναι Κύπρος κάνουμε ότι θέλουμε, αλλά αγαπάμε το νησί μας» - «Στην Κύπρο δεν περπατάμε, πετάμε».

Βέβαια, πολύ σωστά ένας χρήστης σχολίασε, «Τι να πουν οι άνθρωποι που είναι με τροχοκάθισμα… στενα πεζοδρόμια, δέντρα που ξεφυτρώνουν στη μέση, αυτοκίνητα πάνω στα πεζοδρόμια». Πράγματι, βλέποντας κανείς τις εικόνες στο βίντεο, σκέφτεται πως συνάνθρωποι μας που βρίσκονται σε τροχοκάθισμα ή έχουν κάποιου άλλου είδους αναπηρία, είναι δυνατόν να χρησιμοποιήσουν τέτοια πεζοδρόμια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση