ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στην αντεπίθεση η Αστυνομία - «Αδειάζει» την Σβετλάνα

Πώς απαντά μετά το χθεσινό ξέσπασμα της

Η Αστυνομία πέρασε στην αντεπίθεση, απαντώντας στην Σβετλάνα, η οποία με ανάρτησή της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης τα «έχωσε» στις Αρχές.

Το 24news επικοινώνησε με τον Αναπληρωτή Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας, Στέλιο Στυλιανού, ο οποίος ήταν κάθετος και απόλυτος στα όσα μας δήλωσε, «είναι αδικαιολόγητη ενέργεια εκ μέρους της, αφού ενημερωνόταν από την Αστυνομία μέσω του δικηγόρου της για κάθε εξέλιξη της υπόθεσης».

Εν συνεχεία μάλιστα τόνισε, «να θυμίσω ότι η Αστυνομία εντόπισε το συγκεκριμένο βίντεο και ακολούθως με μεγάλη ευαισθησία προχώρησε σε όλες της απαραίτητες ενέργειες. Αφού ολοκληρώθηκε ο φάκελος της υπόθεσης από την Αστυνομία παραδόθηκε στην Νομική Υπηρεσία, από όπου και περιμένουμε οδηγίες για τις περεταίρω ενέργειες, όπως συμβαίνει σε όλες τις υποθέσεις».

Το ξέσπασα της Σβετλάνας 

Η Σβετλάνα Ζαΐτσεβα, ξέσπασε κατά της Αστυνομίας για την υπόθεση με το βίντεο της ντροπής, το οποίο προκάλεσε σάλο στις αρχές Οκτώβρη

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης η Σβετλάνα αναφέρει ότι είναι αποδέκτης πολλών μηνυμάτων, στα οποία την ρωτούν για το ποια τελικά ήταν η κατάληξη της υπόθεσής της.

Ωστόσο, και πάντα με βάση τα όσα υποστηρίζει η ίδια, αν και η Αστυνομία είχε δεσμευτεί να απαντήσει για το ποια θα είναι η εξέλιξη της υπόθεσης μέχρι τις 22 Οκτώβρη, ακόμα δεν έχει πάρει καμία απάντηση.

Ανάμεσα σε άλλα γράφει, «πέρασε ένας μήνας και πέντε μέρες και μέχρι στιγμής δεν έχει τιμωρηθεί κανένας», ενώ εν συνεχεία δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι, «αυτό το έγκλημα ανθίζει στην Κύπρο».

Να σημειωθεί ότι η Αστυνομία, όπως αναφέρει η Σβετλάνα στην ανάρτησή της, της υπέδειξε να μην παραχωρήσει άλλες συνεντεύξεις και παράλληλα να απενεργοποιήσει τον λογαριασμό που διατηρεί στο εν λόγω κοινωνικό δίκτυο.

Το ντροπιαστικό επεισόδιο στο πάρκινγκ

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, τρεις Ελληνοκύπριες φεύγοντας με το αυτοκίνητό τους από χώρο στάθμευσης στη Λάρνακα, χτύπησαν όχημα το οποίο ήταν σταθμευμένο συνεχίζοντας την πορεία τους.

Ωστόσο, η Σβετλάνα Ζαΐτσεβα που αντιλήφθηκε το επεισόδιο έτρεξε πίσω από το αυτοκίνητο και τους φώναζε να σταματήσουν, ενώ άρχισε να βγάζει φωτογραφίες και βίντεο του οχήματος.

Τότε, οι τρεις γυναίκες με δύο ανήλικα παιδιά μαζί τους, κατέβηκαν από το αυτοκίνητο και άρχισαν να βρίζουν την Σβετλάνα με χυδαίες εκφράσεις, ενώ μία από αυτές την έφτυσε στο πρόσωπο.

Υπενθυμίζεται πως μία εκ των τριών απολύθηκε από την δουλεία της μετά τον ντόρο από την δημοσιοποίηση του ντροπιαστικού βίντεο.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X