ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στη Λευκωσία η φθηνότερη βενζίνη - Μεγάλη διαφορά από την πιο ακριβή

Οι τιμές των καυσίμων στα πρατήρια ανά το Παγκύπριο

24news team

Μερική μείωση στις τιμές των καυσίμων παρατηρήθηκε τις τελευταίες ημέρες. Θυμίζουμε ότι προηγουμένως, υπήρξαν συνεχόμενες αυξήσεις των τιμών κάτι που προφανώς επιβάρυνε τις τσέπες των καταναλωτών.

Πάντως, αυτό που παρατηρείται είναι ότι η φθηνότερη τιμή, για παράδειγμα, της αμόλυβδης βενζίνης 95 έχει διαφορά 0,12 ολόκληρα σεντ το λίτρο από την ακριβότερη. 

Συγκεκριμένα, η φθηνότερη τιμή σε ευρώ ανά το Παγκύπριο είναι 1,479 ανά το λίτρο, ενώ η ακριβότερη τιμή είναι 1,599 ευρώ. Η μέση τιμή κυμαίνεται στα 1,540. 

Τα πρατήρια που προσφέρουν την φθηνότερη βενζίνη (1,479) είναι δύο και βρίσκονται στην επαρχία Λευκωσίας και συγκεκριμένα στα Λατσία και στο Πέρα Χωριό Νήσου. Επίσης, αρκετά πρατήρια προσφέρουν την αμόλυβδη βενζίνη 95 σε τιμή 1,484 ευρώ τα οποία κατά συντριπτική πλειοψηφία είναι επίσης στην επαρχία Λευκωσίας (βλ. Αγλαντζιά, Παλλουριώτισσα, Δάλι, Γέρι) ενώ και βενζινάδικα σε Κόρνο και Πυργά έχουν την ίδια τιμή.

Στην πιο ακριβή τιμή 1,599 ευρώ, προσφέρουν το εν λόγω καύσιμο, δύο πρατήρια που βρίσκονται σε Λατσιά και Λευκωσία (Λεωφ. Στασίνου). 

Δείτε ΕΔΩ σχετικό αναλυτικό πίνακα για την αμόλυβδη βανζίνη 95.

Όσον αφορά την αμόλυβδη 98, η μέση τιμή πώλησης κυμαίνεται στα 1,609 ευρώ το λίτρο, με την φθηνότερη τιμή να βρίσκεται στα €1,534 και την ακριβότερη στα €1,719.  

Το εν λόγω καύσιμο προσφέρεται στην πιο χαμηλή τιμή και πάλι σε δύο πρατήρια που βρίσκονται στο Καϊμακλί και στην Κοκκινοτριμιθιά. Ακριβότερα πωλείται στο Παραλίμνι. 

Δείτε ΕΔΩ σχετικό αναλυτικό πίνακα πρατηρίων για την αμόλυβδη βενζίνη 98. 

Τώρα, σχετικά με το πετρέλαιο κίνησης, η μέση τιμή κυμαίνεται στα 1,549 ευρώ, φθηνότερα πωλείται στα 1,479 ευρώ ενώ ακριβότερα στα 1,647 ευρώ. 

Ε΄δώ, παρατηρείται μεγαλήτερη απόκλυση των τιμών σχετικά με τα φθηνότερα και τα ακριβότερα καύσιμα όπως προσφέρονται από τα πρατήρια αφού όπως μπορείται να εντοπίσεται η διαφορά είναι περίπου στα 0,17 σεντ του ευρώ. 

Δείτε ΕΔΩ σχετικό αναλυτικό πίνακα για το πετρέλαιο κίνησης.

 

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X