ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στέγνωσαν τους servers – Επανέρχονται σταδιακά οι κυβερνητικές ιστοσελίδες

Τι αναφέρει ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Οικονομικών Γιώργος Παντελή

ΚΥΠΕ

Επανέρχονται σταδιακά οι κυβερνητικές ιστοσελίδες μετά τη διαρροή σε ένα από τα μεγάλα ντεπόζιτα νερού του Υπουργείου Οικονομικών που βρίσκεται στο υπόγειο και γειτνιάζει του δωματίου όπου βρίσκονται οι διακομιστές που παρέχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο για όλο τον κυβερνητικό κόμβο.

Νωρίτερα, μιλώντας στο ΚΥΠΕ ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Οικονομικών Γιώργος Παντελή ανέφερε ότι θα γίνουν προσπάθειες προκειμένου να επαναλειτουργήσουν οι διακομιστές (servers) οι οποίοι παρέχουν διαδικτυακή πρόσβαση σε διάφορα συστήματα του δημοσίου.

Όπως ανέφερε ο κ. Παντελή, τεχνικοί έχουν στεγνώσει τους διακομιστές και τους εξετάζουν, κατά πόσον έχουν υποστεί ζημιά από τη διαρροή νερού. Στο Υπουργείο Οικονομικών βρίσκεται ο κυβερνητικός κόμβος από τον οποίο παρέχεται η διαδικτυακή πρόσβαση στις κρατικές υπηρεσίες.

«Οι πλείστοι (διακομιστές) λειτουργούν», είπε ο κ. Παντελή, προσθέτοντας ότι «θα γίνει προσπάθεια να λειτουργήσουν απόψε ή αργότερα αύριο το πρωί», πρόσθεσε.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

Μύρισε Πάσχα στη Lidl Food Academy

Μύρισε Πάσχα στη Lidl Food Academy

Η Lidl Κύπρου για ακόμα μία χρονιά υποδέχτηκε εκατοντάδες επισκέπτες στην εορταστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΚΟΙΝΩΝΙΑ