ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στα λευκά η Ελλάδα... η Κύπρος;

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Έντονα καιρικά φαινόμενα επικρατούν στην Ελλάδα με κύριο χαρακτηριστικό το τσουχτερό κρύο. Μάλιστα η μισή χώρα έχει καλυφθεί με χιόνι τα τελευταία 24ωρα.

Σε επικοινωνία του 24news με την Μετεωρολογική Υπηρεσία Κύπρου, ενημερωθήκαμε ότι τέτοια φαινόμενα δεν πρόκειται να επηρεάσουν το νησί μέχρι και την Δευτέρα τουλάχιστον.

Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους μέχρι την Κυριακή το απόγευμα δεν αναμένονται βροχές παρά μόνο νεφώσεις που θα καλύψουν την Κύπρο, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Από την Κυριακή το απόγευμα μέχρι και την Δευτέρα αναμένονται μεμονωμένες βροχές και καταιγίδες όχι όμως στα κλιματολογικά επίπεδα της Ελλάδας με την θερμοκρασία να παραμένει στα ίδια επίπεδα.

Δείτε την πρόβλεψη τη Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Σήµερα ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και αρχικά αναµένονται µεµονωµένες βροχές, σύντοµα όµως τα φαινόµενα θα εξασθενίσουν. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, µέτριοι 4 µποφόρ και παροδικά τοπικά, µέχρι ισχυροί 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 17 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 19 στα παράλια και στους 10 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 και τοπικά µέχρι µέτριοι, 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη αλλά στα ανατολικά και βόρεια θα παραµείνει µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 6 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 9 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στον 1 βαθµό στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηµατιστεί παγετός.

Την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και το απόγευµα αναµένονται µεµονωµένες βροχές ή και µεµονωµένες καταιγίδες.
Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση την Παρασκευή, για να κυµανθεί λίγο κάτω από τους κλιµατικούς µέσους όρους. Το Σάββατο αναµένεται άνοδος, ενώ για την Κυριακή δεν αναµένεται αξιόλογη µεταβολή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση