ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σπαραγμός για τον αδόκητο χαμό του Μάριου - «Έφυγες ξαφνικά και άδικα...»

«Λεβέντη μου, έφυγες μόλις απέκτησες την πριγκίπισσα σου»

24news team

Θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου του 25χρονου Μάριου Ροδίτη από τη Λάρνακα ο οποίος άφησε τη τελευταία του πνοή στην άσφαλτο γύρω στις 20:00 το βράδυ της Κυριακής, 4 Φεβρουαρίου. Η οικογένεια και οι φίλοι του Μάριου δεν μπορούν να πιστέψουν πως το χαμογελαστό παλικάρι τους, που πρόσφατα έγινε πατέρας, έφυγε από τη ζωή.

 

Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής, η οποία διενεργήθηκε από τον ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους, ο θάνατος του 25χρονου επήλθε από πολυτραυματισμό συνεπεία τροχαίου δυστυχήματος.

Η μοτοσυκλέτα του άτυχου νεαρού συγκρούστηκε, κάτω από συνθήκες οι οποίες διερευνώνται, με όχημα που οδηγούσε 62χρονος στη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού στη Λάρνακα, με κατεύθυνση τη λεωφόρο Παπανικολή.

Ο 25χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου ο επί καθήκοντι ιατρός πιστοποίησε το θάνατό του, ενώ διενεργούνται εξετάσεις κατά πόσο αυτός έφερε προστατευτικό κράνος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, οι πρώτες εξετάσεις από πλευράς τροχαίας δείχνουν πως ο 62χρονος ενώ κατευθυνόταν εξ’ αντιθέτου επιχείρησε επαναστροφή και ανέκοψε την πορεία του Ροδίτη. Σε δηλώσεις του ο Υπαστυνόμος Σπύρος Χρυσοστόμου, υπεύθυνος της Τροχαίας και εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας ανέφερε ότι, «στον οδηγό του αυτοκινήτου έγινε από χθες το βράδυ έλεγχος αλκοόλης και ναρκοτέστ με αρνητικό αποτέλεσμα. Εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα και συνελήφθη γύρω στα μεσάνυκτα, ενώ σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για επτά μέρες».  Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο κος Χρυσοστόμου είπε πως, «εναντίον του 62χρονου διερευνώνται τα αδικήματα της πρόκλησης θανάτου εξ αμελείας και αμελούς οδήγησης».

Η Αστυνομία διερευνά τις συνθήκες του δυστυχήματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση